| lacrimi a întrebat:

Ce vreo voi, fetelor, de fapt? Daca suntem prea duri si insensibili, adevarati "macho", facem sex salbatic si fara sentimente, nu e bine; daca plangem din cauza unei emotii puternice, sau in timp ce facem dragoste, nici asta nu e bine, fiindca trebuie sa fim puternici, sa va protejam, nu sa fim niste "femei". Intrebarea vine:?!?

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Lacrimi, NU!
Nu doar asta. Femeilor le place sa le tii pe jar, sa nu pari foarte disponibil in tot momentul, dar nici sa-i dai impresia ca nu-ti pasa de ea.
Sa fii un amalgan de sentimente in acelasi barbat, sa stii sa o asculti, s-o mangai sa fii langa ea cand are nevoie de tine, dar...sa iesi si cu baietii la o bere, la o discoteca. Sa nu o tii dupa tine 24 de ore din 24. Sa nu asculti tot ce-ti spune ea. s-o contrazici din cand in cand, sa o lasi sa te doreasca, sa te astepte, sa suspine dupa tine, sa i se faca dor, sa fie putin geloasa, sa se gandeasca oare cu cine esti acum si unde esti.

Ma intelegi?

Cand ai sa te transforti intr-un presh isi va sterge doar picioarele pe tine si atat!

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

De multe ori fetele nu accepta compromisuri si cauta sa aiba alaturi un barbat cat mai aproape de ideal. Cateodata gresesc prin faptul ca nu se gandesc ca poate si un barbat vrea asa ceva dar totusi mai face compromisuri. De fapt nu doar fetele fac asa. Si barbatii cred ca isi doresc tot un amestec de lucruri care sunt oarecum in contradictoriu. Pun pariu ca oricine ar vrea o fata tanara si care sa insufle a speranta si a voie buna. Dar totodata ar dori si maturitate din partea ei. Ideea e ca daca in multe domenii se fac si compromisuri, in dragoste acestea sunt foarte rare. Fetele se gandesc sa nu se implice usor intr-o relatie si isi iau masuri de protectie dar totodata aceste masuri de protectie pot rani daca cel care o curteaza este mai sensibil. E greu sa intelegi pentru ca nici ele nu stiu. Nici noi nu stim de fapt ce vrem. De obicei imaginea persoanei iubite, a acestui ideal, e alcatuita din lucruri opuse dar care impreuna au un farmec aparte.

| Flav a răspuns:

Prietene, tu chiar vrei sa intelegi femeile? Nu mai incerca, e de prisos. Trust me.

| Anca a răspuns:

Mai, inlacrimatule.
Acu. nici sºo faci pe duru cand nuºi cazu, da nici sa plangi cand faci dragoste. Pe mine una m-ar lua rasu!

E cel mai bine sa fii un pic din astea 2, conturate de un aspect fizic ingrijit, sarm si inteligenta!

Daca esti cum zic mai sus : nu o sa ai probleme cu fetele big grin

| Anca a răspuns:

Lacrimi, ba da cum sa nu. Doar fac sex-dragoste, nu pregatesc cina.

Normal ca ma incearca sentimente de placere, daca nu iubesc persoana si placere si dragoste daca simt ceva pentru acea persoana.

Normal ca o faci cu pasiune si atunci cand o faci din dragoste te daruiesti total si uiti de tot, dar sa plang nu am reusit laughing

Uneori ma mai prinde cate un carcel sau imi amorteste vreo mana de atata explozie de sentimente laughing

| carminaburana43 a răspuns:

Scumpul meu in preludiul dragostei fata doreste dorinta intensa sa se stie iubita si prin actul sexual puternic ca esti un barbat tare, dar daca te iubeste din inima iti iarta toate defectele.Noi femeile suntem mai capricioase recunosc, ne place sa fim linga un barbat taur in pat si sensibil la sentimentele noastre, sa ne ajute etc. dar daca ajungem sa-l iubim pentru ceea ce este ii iertam foarte multe dar sa nu uitati nici o clipa sa ne iubiti si atunci va iertam multe dar dupa cum spuneam mai este si potrivirea de caracter si de viata sexuala ce e f. important.

| simoSTAR a răspuns:

Pai daca nu stii cand sa fii puternic si cand sa fii sensibil, e normal sa pui o astfel de intrebare...

| Psihoyounger a răspuns:

Vai, dar răspunsul acesta "al lui Paula" este incredibil! Săraca limbă română...

Psihoyounger

| lostcontrol12 a răspuns:

Eu una vreau un baiat sensibil dar si un adevarat "taur" in pat. off, dar e foarte greu sa mai gasesti asa ceva acum. Dar sper ca stii ca nu e niciuna care sa se asemene cu cealalta.sunt unice.

| lacrimi explică:

Scuze pentru o anumita ''duritate'' in intrebare. Daca eram lamurit, acum m am lamurit si mai bine.Barbatul perfect e cel care stie sa asculte si sa mangaie o femeie, sa o iubeasca si sa ii arate sentimente, dar la momentul oportun sa-i ofere si un orgasm de 5 stele.ahaaaaa.am inteles cum sta treaba.hee hee

| lacrimi explică:

Scuze pentru o anumita ''duritate'' in intrebare. Daca eram lamurit, acum m am lamurit si mai bine.Barbatul perfect e cel care stie sa asculte si sa mangaie o femeie, sa o iubeasca si sa ii arate sentimente, dar la momentul oportun sa-i ofere si un orgasm de 5 stele.ahaaaaa.am inteles cum sta treaba.hee hee

| lacrimi explică:

Anca, si totusi, pe tine nu te ar incerca(folosesc conditionalul pentru ca nu stiu daca ai facutlaughing ) niciun sentiment in timp ce faci dragoste? Adica, te ai simti ca in bucatarie cand prepari?

| Amrita a răspuns:

Hi.Nu stiu cum sunt altele fete si ce vor. dar eu iti spun ca apreciez un baiat cu sentimente adevarate, care nu minte si nu-si ascunde dragostea. care isi protejeaza prietena, care plange cand se cearta cu ea, care nu e pe interes, care stie sa pretuiasca fiecare moment alaturi de ea.care nu-i cere sa faca sex dupa o luna, care renunta la toate pentru ea.care o iubeste in adv sens al cuvantului si oricare ar fi decizia ei el ar respecta-o...
Bineinteles ca si fata trebuie sa fie pe masura lui, pur si simplu sa fie ca 2 piese de puzzle.Nu-ti pierde increderea, mai exista si fete cu inima pura, sensibile si frumoase.

| Paula a răspuns:

Ce tare ii raspunsul al lui FLAV laughingrolling on the floor
oricum barbatul perfect... fiecare femeie are viziunea sa erotica despre barbatul ideal
te-am pupat si ne mai auzim. happy

| Allegria a răspuns:

****laughing)
si cum vreti sa fie o fata?
sa fie inalta, sa aiba cracii lungi, sa aiba sani, fund, parul lung, ten curat, talie, unghii lungi, dintii dreptietc...
si pe langa toate astea, sa fie si buna in pat, sa nu va faca de ras si SA FIE BARBATOASElaughing
cine de la cine are mai mari pretentii?

| Allegria a răspuns:

Si faza plangi in timp ce faci dragoste?!
inseamna ca faci cu o persoana dupa care esti innebunit, nu?
mie una imi place de tine...si imi place cum povestestibatting eyelashes
cati ani ai? big grin

| Anabel a răspuns:

Pai. stii cum e? nu nimerim pe cine trebuie : fetele care vor un macho dau de un lacrimogen, iar cele care vor un lacrimogen dau de unu care le. si le lasawinking. eu sincer aveam nevoie de el : era si lacrimogen si si macho in acelasi timp, nu stiu cum sa explic: le facea cand trebuia. dar nah

| myky_6619 a răspuns:

Trebuie sa stii sa fi bun cand trebuie si rau cand trebuie nu ii asculta pe cei din jur fa cum simnti ca e mai bine