Trebuie sa va schimbati amandoi intr-o anumita masura in aceasta relatie. Daca el nu isi da interesul in relatie si nu i se pare important ce anume te deranjeaza sau alte lucruri inseamaca ca e imatur sau pur si simplu nu ii pasa. Gandeste-te bine ce vrei de la viata, omul nu se schimba total pentru ca asa vrea cineva. Intr-o relatie sunt doi. Nu mai fii asa impulsiva fi si tu mai potolita arata-i ca nu universul totusi nu se invarte in jurul lui. Vei vedea ce va face in aceasta situatie, daca te iubeste sau nu. Daca nu iti raspunde la tel e grav, eu m-as fi suparat foarte tare pe el si daca vedeam ca nu ii pasa ma desparteam de el.
Deci nu e faza ca nu il intereseaza.doar ca nu stiu km sa il fac sa inteleaga ca degeaba se poarta frt frumos 5 zile daca a 6-a o da in bara(acum de exemplu)si ca o sa zic si eu o data si o data STOP si va fi 4 ever...chiar el mia recunoscut intr-o zi"niciodata nu m-am gandit cum va fi fara tine pentru ca stiu ca mereu ne vom impaca. daca nu vrei tu fac eu tot posibilu si ne impacam"
Ti-a zis ca a asteptat sa te rogi de el, roga-te lasa de la tine, poate o sa fie bine ca ai zis ca si el a lasat de multe ori, acum e randul tau, si el a lasat pentru ca te-ai iubit(si inca te iubeste), prin asta el crede ca te incearca, deci daca tu o sa lasi de la tine, o sa isi recapete increderea, si cand o sa va impacati iar, spune-i sa-ti explice ce "treaba "are si cand sa-l suni, iar tu te vei abtine, mergi cu o prietena, inveti faci tu ceva si ai rabdare pana are timp de tine, daca exagereaza ia masuri
Pai, nu poti si nici nu ai dreptul tu sa schimbi o persoana. El poate face ce vrea cu viata lui, nu trebuie sa fie obligat sa stea cu tine, sa te iubeasca. Poate ca s-a plictsit de asta nu raspunde, sau il cicalesti prea mult. Lasa-l pe el sa vina la tine, nu numai tu sa faci mereu primul pas. Bafta!
Esti doar un copil. ai 14 ani. [ ca si mine de altfel, desi pari mai imatura ca mine]
1 la mana, niciodata sa nu-l mai gonesti.
2. crede-l pe el sau crezi ceea ce vrei. am invatat ca tot ce vine, pleaca. asa ca bucura-te de adevar sau de minciuna.
3. ofera-i spatiu. chiar daca ti-e greu. stiu cum este.
doar ca el are si 18 ani. si crede-ma ca pentru el faptul ca este cu tine inseamna un lucru imens. si sa-ti spun si de ce.
in general baietii de varsta lui isi fac iubite de varste apropiate lor. faptul ca el sta cu o persoana mai mica cu 4 ani ca el, copil este si el. nu a reusit inca sa se maturizeze pe deplin.
4. incearca din rasputeri sa te abtii de la comentarii prostesti. gandeste-te "daca as spune lucrul acela, ce urmari ar avea".
sper ca am ajutat cu ceva si chiar daca este o intrebare pusa acum ceva timp. sper sa o citesti.