Pai daca il vrei inapoi, de ce nu? poti sa faci asta dar sa nu faci un obicei din a-ti cere scuze chiar daca nu esti de vina... Daca data viitoare va certati si e tot vina lui: da-l naibi si asteapta sa isi ceara el scuze; daca nu isi cere cauta-ti altu
Depinde cine e vinovat, cel care a comis greseala isi cere iertare. Daca tu nu ai vina nu ai de ce sa ceri scuze.
Fiecare trebuie sa lase de la el.
Daca el a gresit ( a inceput cearta ) iar tu ai continuat, in sensul ca i`ai vorbit destul de aiurea, dureros, etc.
Daca el e orgolios poti sa-ti certi tu scuze prima in sensul "Poate ti-am vorbit si eu putin urat, imi cer scuze."; depinde de greseala. Daca a gresit mult si grav EL CLAR.
Pai normal ar fi ca cel care a gresit sa isi ceara scuze. Daca tu nu ai gresit cu nimic...de ce ai putea sa te scuzi?
Cel mai bine e sa isi ceara el scuze de la tine, daca tu esti complet nevinovata.Insa daca vina o aveti aman2 poti sa faci tu primul pas spre impacare.
Daca tu nu ai facut nimic rau si toata vina ii a lui, si el nu isi cere scuze, nu cred ca merita relatia oricat de mult l-ai iubi!
Succes!:*