anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti de aventurile de-o noapte?big grin

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Si daca te plateste bine omu, tot ieftina se mai cheama?

31 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

De cand dragostea nu se mai gasese decat in romane, tind sa cred ca e o idee foarte buna sa fi cat de cat fericit...

| unarab40 a răspuns (pentru irina20):

Esti logica cu raspunsul,,, mult respect

| irina20 a răspuns (pentru unarab40):

Ms frumos, la fel.pup

| mona a răspuns:

Nu sunt pro dar nici contra...

| buzeduulci a răspuns:

Eu nu as face asa ceva caci am iubit. nici daca as fi singura nu as face asta. prefer sa fiu cuminte decat sa ma tavalesc ca o tarfa ieftina prin paturile altora. happy

| buzeduulci a răspuns (pentru grab):

Numai prostituatele se f***** pe bani!winking

| grab a răspuns (pentru buzeduulci):

Era vorba de prostituate in post cumva?

Ce zici tu are valoarea de adevar cand tipa ia bancnota de la el apoi in mai putin de 1 minut si p*** in gura.

Campioanele meseriei nu lucreaza asa. Au plan de afaceri cu bataie lunga, gen imbarligat demnitar frustrat si aranjat toata familia ei pana scapa ala de santajul ei. Subiectul este mai vast.

laughing)laughing))

Daca nu ascultai Andra iti dadeam un ":*".
Asa, ia doar un "tongue"!

Da' ce are Andra?laughing)

1m40cm?
harfe de vedeta?
umbra lu PRO in spate?

Hai maaa... nu cred ca -i asa scunda laughing)laughing)

sa lasam la o parte asta. Nu sunt nici eu o fana a noilor sale melodii. insa melodiile vechi sunt incantatoare. sunt meodii compuse pe vremea in car muzica nu se comercializa. happy

Stii ce parte ma irita? Ca la inceput se fac lucruri de calitate la preturi rezonabile apoi scade calitatea drastic si pretul ramane cam la fel spre ingrosat, dar ne folosim tot de eticheta dinainte. Ipocrizie care tine bine la masele inculte care idolatrizeaza pitica pentru ce canta AZI!
Poate ce canta la inceput era muncit si merita aplauze pe alocuri, insa acum a intrat in mizeria asta de spam mintal cu care se drogheaza psihic noua generatie picatoare de BAC.

Eu am luat bacul cu note maritongue

9.70 am luat la mate M1
9.50 romana
9.18 anatomie big grin

Da. 9.64 here acum mai bine de 10 ani. conteaza?

nu de tine era vorba din moment ce te-ai dezis de Andra cea noua si o accepti doar pe cea care canta melodiile de inceput ale actualei andre happy

Bravo tie! big grin

Pentru? happy

Pentru medie/hee hee

Si tie pentru dulceata happy

laughing) ei creca laughing

Si daca te plateste bine omu, tot ieftina se mai cheama?

| euI a răspuns:

Personal nu sunt de accord cu ele. De ce ti-ai insela prietenul/a?
este adevarat ca sunt si oameni de acest gen...dar fiecare doarme asa cum isi asternewinking

| unarab40 a răspuns:

Decat sa suferi o iubire de ani de zile cu unul care nu te merita pana la urma,,, mai bine ai face-o singurica la nevoie,,, nu s de acord cu multi care au raspuns invers,,,, bafta si nu regreta la nimic

| Oana92 a răspuns:

Nu sunt adepta lor, dar cine vrea sa o faca sa o faca cu prezervativ. Viata sexuala nu ar trebui sa fie motiv de discriminare/judecata...fiecare face ce vrea, cand vrea si cu cine vrea!

| grab a răspuns:

Sunt bune daca merita persoana.
De multe ori sunt chiar benefice intre 2 relatii stabile.
Daca esti baut sau fumat s-ar putea sa regreti a doua zi, sau sa dai sa fugi cand o vezi pe aia cat de minora e si cum arata nemachiata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce naiba sar toţi atât de ofuscaţi când vine vorba de subiectul ăsta, lătrând sus şi tare că ei au iubit(ă)? laughing Parcă ar fi după propria persoană şi după propria-ţi situaţie actuală făcută această întrebare... nu ca şi ceva general, ceva destul de obişnuit şi banal/firesc.

Deci, n-am nimic special de spus despre acest subiect. Şi aventurile de o noapte sunt bune, la fel ca relaţiile, căsniciile, bigamiile, etc.

| sensualus a răspuns:

Ideale daca is si pe intunericlaughing

| Ajutatorool a răspuns:

Mere.

| Arkhasas a răspuns:

Merg. Adică am avut destul de multe...

| Nebunatyca69 a răspuns:

Esti proasta.

| Nebunatyca69 a răspuns:

Sau prost ce **** mea esti.

| Robery568 a răspuns:

Atata timp cat o faci protejat e ok, dar ai grija sa nu devina un obicei aventurile astea de-o noapte

Întrebări similare