| Ioanamaria12344 a întrebat:

Ce ziceti de relatiile dintre o fata de 16 ani cu un baiat de aproape 15 ani? Vreau sfaturi :-s

6 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Buh asta u stii! dupa o varsta nu mai conteaza diferenta, dar asta e dupa 20! in situatia voatra s-ar putea sa conteza! un baiat se maturizeaza mai greu decat o fata, si u s-ar putea sa ceri de la el mai mult decat poate sa-ti dea! el inca e la stadiul de copil, u esti deja o domnisoara, esti mai linistita, cam stii ce vrei, stii ce faci.el.el un copil si prea putin "copt". de aia fetele vor baieti mai mari, care deja sunt trecuti prin niste situatii si nu se comporta aiurea! urla tipa lovesc fac mistouri aiurea si glume nesarate care poate jignesc si lista poate continua! (asta poate fi valabila si la unul de 30 de ani, asta depinde de om, k sunt unii care n-au o noima in viata asta) asa ca u stii, daca merge si va intelegeti, de ce nu? k daca stai u in gura lumii n-o sa ajungi departe in viata asta! invata sa dai foc lumii! faptele iti apartin!

| DeeaMarry a răspuns:

De ce ar trebui sa conteze opiniile noastre?
Daca pe tine te face fericita, nu conteaza ca e mai mic decat tine cu un an!

| Annim a răspuns:

Foarte interesant -_-!
dupa parearea mea e o virsta normala de la care ar trebui de inceput viata romantica cu partener/partenera (dar nu de la 10 ani ca toate fetishkanele)
Dupa virsta va potrivit in rest urmeaza voi sa va dati seama daca ar esi ceva in doi, pentru ca mai mult ainformatie despre voi nu ne-ai dat. Argumentele filosofice nu-s pentru mine. GOOD LUCK, si bine ai venit in lumea iubirii de unde mereu esi cu lacrimi happy

| Clauvdgg a răspuns:

Nu conteaza varsta!

| Sharlyzz a răspuns:

Exista si chiar am prieteni care sunt impreuna, cu toate ca diferenta de varsta este de 2 ani jumatate[fata este mai mare].Se inteleg bine, dar la un moment dat, apare naivitatea la baiat, si se vede ca fata e mult mai matura.Asta poate fi o problema in viitor.
Nu stiu ce sa spun, ei s-au despartit pe motiv ca baiatul este imatur, dar relatia a mers ceva timp.Acum depinde si de persoane, sper ca te-am ajutat. happy

| Felys a răspuns:

Daca va intelegeti bine, ce conteaza diferenta de un an, sunt altii cu diferente mult mai mari si nu isi fac probleme, important este respectul reciproc si atractia dintre voi, varsta reprezinta doar cifre