Fetele alea proaste cu fiţe, da. Dar fetele care ştiu să iubească se uită după băieţii inteligenţi, amuzanţi, oneşti şi care arată bine.
Nu. Atunci cand nu ai "succesuri" dai vina pe " calitatile" fetelor. Adevarul este ca nu poti intretine o relatie daca nu ai bani.
Mama ce ma exasperati! Sunteti toti barbatii chiar atat de frustrati si incuiati?
Da, toate ne uitam numai la portofel! Gata? Va simtiti impacati? Dormiti mai bine noaptea?
Felicitari
Nu intotdeauna. Fetele fitoase se uita numai cum sa profite de pe urma unui baiat, se da pe langa el numai pentru ca are bani, dar mai exista si fete sensibile, care chiar iubesc un baiat pentru ceea ce e, urat sau frumos, bogat sau sarac :* Trebuie doar sa stii unde sa le cauti.
Sunt care se uita ca mai apoi sa ajunga violate si lepadate in drum. Daca doresti o viata plina de farmec mai bine ia in seriozitate iubirea ADEVARATA decat banii!
Acum nu generaliza. Nu toate fetele se uită după băieții cu bani.
Nu ai cunoscut poate o fată care să pună suflet.
Baieti cu bani? Mai bine zis mosi cu bani, pentru ca majoritatea trec de 50 de ani.
Nu toate sunt la fel, iar cele care se uita dupa bani, vor sa traiasca in puf fara a ridica un deget.
Dupa bani, dupa aspect...si o fata cuminte care se indragosteste de un baiat pentru felul lui de a fi, poate fi atrasa de cadourile care le primeste daca acesta are o stare materiala buna...eh ce sa faci, nu este om fara pacat dar sunt si fete care se multumesc cu iubirea si atentia unui baiat, ti-o spun sincer
Perfecta dreptate oricum e frumos ca un baiat sa faca cadouri fetelor le place astadar unele vor avioane
Eh si asta e adevarat
Nu stiu. eu una, nu ..acuma depinde ca sunt unele care nu au si vor (banii) si altele care au si vor mai multi
Mai nou toate fetele se uita la baiatii cu bani cu un corp perfect si cu averea mare
Nu. In tradevar baiatul respectiv nu trebuie sa fie un coate goale. Insa stii cum se zice "banii nu aduc fericire'. Fetele acre gandescv asaa mai au si putina demnitate insa celelate.....stii tu. Sper ca te-am ajutat.
Ai dreptate dar unele merg pe principiul "Banii nu aduc fericirea. ei doar o intretin"
Doar fetele frumoase se uita dupa bani dar una mai urata nu s-ar uita, una urata s-ar uite doar pentru un baiat
Depinde de persoană
Unele se pot uita după bani altele nu, unele se uită după caracter, fizionomia ( băiatului sau a fetei )
justHISgirl întreabă: