anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti in viata este bine sa fugi dupa femei chiar daca sa zicem ca nu te-ai alege cu nimic din chestia asta? sau e mai bine ca la un moment dat sa te mai si opresti?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce sa fugi?
Stai pe loc, vin ele singure.

| mgtow a răspuns:

Depinde de fiecare, ori fuge el ori asteapta sa fie cules de femei, se opreste si asteapta femeia vietii lui sau ramane singur toata viata.

| elasexygagica a răspuns:

E mai bine ca baiat sa arzi mai multe femeiwinking

| carminaburana43 a răspuns:

Daca fugi dupa mai multe femei nu te alegi cu nici una.Dar daca fugi doar dupa unaadica dacasi un pic te place si nu stie sa decida in legatura cu tine daca vede ca o placi in asa masura ca nu renunti la ea in mod sigur te alegi cu ea numaisa ai rabdare.Eu cel putin una pot sa zic ca la mine functioneaza.Chiar daca sa zicem la inceput nu-mi prea place de cineva dar in timp ma convinge ca e bun ca tine la mine caci chiar il interesez in asa mare masura ca lupta pentru mine e imposibil sa nu ma cistige.Trebuie sa fie foarte respingator sau necivilizat sa nu-mi placa in ciuda eforturilor depuse.

| IonuţR1995 a răspuns:

Mai bine te-ai opri, si ai astepta femeia potrivita. ideala. Dar daca esti genul nerabdator, schimba-ti aspectul si lasa femeile sa alerge dupa tine. Mult SucCes... fundita?big grin

| shnel a răspuns:

Dupa femei si autobuz sa nu alergi nici odata mereu vin altele

Întrebări similare