Un timp vor rezista apoi fiecare se trezeste la realitate si isi vede mai departe de viata
Deși e foarte greu, eu zic un da mare pentru că mă aflu într-o astfel de relație.
Relaţiile la distanţă merg dacă fiecare partener doreşte să împartă iubirea în 2.
Uneori distanţa apropie chiar dacă e un paradox, cu încredere şi iubire relaţia poate rezista mult timp.
Daca nu aveti copii care sa va lege si sunteti tineri, nu va dura, nu pentru mult timp, sorry
Pe naiba.merg un an doi trei dar in fond, nu merg ele nici alea ''normale'' convietuirea in doi e aproape imposibila.
Da, o sa mearga dar doar cu conditia ca in viitorul apropiat sa existe posibilitatea de a va muta impreuna, si in perioada in care sunteti unul departe de celalalt sa va vedeti cat de des puteti. acum depinde mult de cat de mare e distanta, de voi, de caracterul vostru, si de cat de mult va iubiti.
Daca iti doresti cu adevarat, da. Daca nu iti doresti, nu va merge nimic, pentru ca este greu, ti-o spun din proprie experienta, dar eu mi-am dorit si a fost posibil.
Nu prea.
Depinde si de parteneri, cat de mult vor sa fie impreuna, si cat de mult se iubesc si mai ales daca au incredere unul in celalalt, si se cunosc indeajuns de bine
O relatie la distanta ca sa mearga trebuie sa fie bazata pe incredere.
Dar nu prea tin relatiile astea.
Dabea tine o relatie in care partenetii sunt unul langa celalalt. Dapai la distanta.
Eu una nu cred doar daca vorbiti deschis si pe fata despre tot fara ascunzisuri
Eu cred ca da. Atata timp cat exista dragoste si incredere intre parteneri, de ce nu? Este necesara, dupa parerea mea, si multa responsabilitate.Sa nu inseli si sa iti doresti ca acea relatie sa functioneze in ciuda distantei.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: