Fecioara u? [duceata nu mai esti singurica printre pestisori, rechini samd]
chiar mi se pare un lucru destul de frumos ca o fata sa fie in zodia fecioara [nu zic asta doar fiindca asa mi s-a intamplat mie]
iar pentru un baiat sa fie taur, leu sau rac.
nu cred in horoscop, dar sunt convinsa ca acele caracterizari se potrivesc intr-o proportie mai mare de 90%. astfel daca doriti sa aflati despre comportamentul unui om, interesati`va ce zodie este. iar caracterizarea citita dp `net(de ex) o sa va spuuuna multe lucruri despre persoana respectiva
deci incredeti`va in caracteristicile zodiilor
o zi buna!
Scorpion... in jurul meu mai toata lumea e scorpion... prietenii mei care aproape toti sunt scorpioni... eu sunt 19 noiembrie, ceilalti prieteni, 4 noiembrie, 20, 22, deci suntem scorpii cu totii insa cu totii suntem ffff diferiti... nu semanam la caracter cu nimic... asa ca nu prea cred in ce spune horoscopul sau caracteristicile unor zodii...
Nu cred in asa ceva...sunt numai prostioare dar ca sa fiu si la obiect, sunt leu
Eu sunt varsator...
Nu cred in chestia cu horoscopurile pentru ca cunoscusem un baiat balanta si peste tot scrie ca un varsator si o balanta se potrivesc de minune, dar cu noi nu s-a intamplat nimic.
Rac dar sunt mai rau ca 1 leu, in anumite situatii, dar nu-i adevara cum se spune la Rac 1 pas in fata 2 inapoi )))))))9
Se pare k racul domina pe aici si eu is rac, dar nu cred nici 1% in chestia cu zodia si horoscopul. e doar o prostie
JamilaGizeh întreabă:
Anonima17191 întreabă: