| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Cea mai buna (la fizic)fata de la mine din clasa imi atinge fundul cu picioarele(dar nu cum face un fotbalist cu o minge de fotbal laughing) ) in timpul orelor si uneori imi arunca priviri cam perverse.Si uneori imi vine sa-i dau una peste ochi de la atinsul fundului, dar asta-i partea a 2-a laughing.Ce-ar trebui sa fac? Credeti ca ma place?
P:S:Sunt baiat,nu fata, nici gay, nici zoofil

7 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Mie mi se pare ca vrea de la tine ceva mai mult de o simpla prieteni,adica nu stiu cati ani ai dar aceasta fata ii trebuie doar o chestie de la tine, ne intelegem nu? laughing
Vorbeste cu ea si spune-i ca te deranjeaza sa iti atinga fundul, ca esti baiat si chestia aia ti se pare putin de pe alta planeta ( adica gay). daca si tu o placi, fa si tu chestii cu ea, vorbeste mai mult si poate iese ceva frumos!
Succes!winking

| FemeiaPisică a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca nici ei nu i-ar placea ca cineva sa te tot loveasca cu picioarele undeva. Este clar ca de atenta la ore nu este, dar la deranjat este cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Discută cu ea deschis, vezi ce-i trăbă, copii din ziua de azi, numa capu la ore nu vă stă, ce bătută meritaţi!
Te pup!

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai daca esti baiat flirtezi cu ea un pic si poate ajungeti impreuna, daca esti fata ii spui sa inceteze, daca nu o face o bati....simplu

| ThePokemon a răspuns:

Dacă nu îţi place de ea dăi o palmă peste ochii. Dacă îţi place de ea flirtrează cu ea. Cine ştiewinking

| NuMaiConteazaNumele a răspuns:

Vorbeste cu eawinking

| danden a răspuns:

Abordeaz-o cu un tupeu de ala jegos si cu o siguranta maxima pe tine la fel de pervers cum face ea si intreab-o daca o mananca undeva, de ce face faza aia. Pariez ca se sime la putere si se simte cea mai frumoasa si vrea sa te intimideze, nu i da satisfactia