anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cea mai buna pr a mea, de vreo saptamana sia inceput viata sexuala cu iubitul ei, si mi-a zis azi dimineata ca a dormit la mine noaptea trecuta, mi-a spus de cand sia inceput viata sexuala se excita repede cand aude de sex sau tot ce tine de el...si eu m-am gandit ca na acum ca a inceput poate e de asta are mai multe pofte e ca o,, nou-nascuta" in domeniu asta. na voi ce spuneti... vreau multe pareri multumesc anticipat funda +vot

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand ii dai unui copil o ciocolata poate ca in prima clipa se stramba,dar intr-un minut isi schimba parerea.
Si ar manca NUMAI ciocolata!
Nu mai vrea nici mancare,nici nimic,da-i ciocolata,cat o fi! Nu va refuza niciodata.
Si,doar sa incepi sa-i spui despre ea,deja o vrea,deja te scoate dator,el isi vrea ciocolata si gata!
Cu timpul,crescand,incepe sa-si dea seama ca nu e chiar asa corect sa manance numai ciocolata si o mai rareste...
Pana ajunge matur si cand si cand mai mananca doar cate o bucaticutsa de ciocolata,asa,de pofta...
Pana descopera ca are diabet si gata cu ciocolata!
Ei,cam asa e si cu prietena ta.Ea a descoperit acum savoarea "ciocolatei" si e innebunita!
Cu timpul se va mai tempera si tot tacamul, dar acum, abia a descoperit-o.
Asa ca intelege-o!
Ii e imposibil sa refuze...o ciocolata!

5 răspunsuri:
| n30x a răspuns:

O experimentat si i-a placut pur si simplu isi doreste iar si iar o sa calmeze.Cred xD

Răspuns utilizator avertizat
| ciresicaSiatat a răspuns:

Pai cand incepi ceva nou esti dornic sa explorezi cat mai mult,sa cunosti cat mai multe,in ceea ce priveste sexul e ca un tort de ciocolata cand esti la curalaughingiei o felie,dar apoi nu te mai poti opri, E ceva firesc, noi oamenii suntem mereu curiosi

| DragonRO a răspuns:

Sa simtit bine atunci, Si cand aude de sex se excita normal, eu numai cand vine prietena la mine ma excit daca ii la mine acasa ii sculat steagu dela vapor

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Inseamna ca si-a gasit pe cineva potrivit si a nimerit un moment bun. Nu-i opreste nimic, doar sa aiba grija la protectie.