| carinakiss a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea este cu capul in nori dupa un tip cu multi ani mai mare decat ea.Cum pot sa o ajut?

Răspuns Câştigător
| Marry410 a răspuns:

Vai de viata meaaaa....as era si prietena mea si am potolit-o foarte reoede zicandu-i in fata :"NU TE PLACE, NU TE MAI AMAGI ATATA, esti proasta, nu vezi ca-si bate joc de tine!" Sia functionat! BAFTA!:*

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Discuta cu ea, sfatuiest-o si fi o prietena buna, adica trebuie sa ii fi alaturi. Nu o face proasta, ca nu e vina ei... cand ti se pune pata, ti se pune. happy

| eluboy13 a răspuns:

Fa-i cunostinta cu mine, sigur n-o sa se mai gandeasca la ala! :*

| carinakiss explică (pentru eluboy13):

Si cum marog frumos sa fac asta?

| eluboy13 a răspuns (pentru carinakiss):

Eluboy13 la mess, detalii acolo tongue

| MasterYoda a răspuns:

Cupleaza-te cu ala

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Pai trebuie sa o trezesti la realitate, fa-o sa constientizeze diferenta de varsta si faptul ca nu poate avea o relatie cu acel tip, daca acel tip aredeja prietena, cu atat mai bine, spuni-i, dar orice ai face, ai grija sa nu o ranesti! succeswinking

| katy95 a răspuns:

Incearca sa-i explici ca nu e potrivit pentru ea si ca nu pot avea un viitor impreuna! Evidentiaza-i dezavantajele posibilei relatii cu tipul acela... spune-i ca o sa sufere!

| mihaitheboy a răspuns:

Trebuie sa ii spui ca tipul e prea mare paentru ea. Ori ii faci o farsa tipului sa arate prost. Mie mi-a mers.