Un prieten adevarat este cel care te ajuta la nevoie,care isi da seama de ce`a mai mica frustrare a ta, care sufera atunci cand suferi si tu, care te pune pe tine pe primul loc si apoi pe el.Ma cunosc cu cel mai bun prieten al meu de 13 ani! A fost alaturi de mine mereu.Cand mi-am spart capul(rau de tot) a plans pentru ca ma durea...Intodeauna ne-am ajutat.Nu cred ca tb sa te mai plictisesc cu chestile astea.Eu personal cred ca nu mai ai ce vorbi cu acea fata, nu merita sa ii dai atentie orice ce ar fi la cat ai suferit.Cat despre baiat... daca te placea cu adevarat nu va rade, din potriva! te va ajuta sa te simti mai bine.Chiar daca nu te place nu va face asta, tu doar mergi cu capul in sus si nu da importanta celor din jur daca e sa se intample ceva.Prietenei tale nu trebuie sa ii raspunzi daca te intreaba dc nu mai vb cu ea, pur si simplu ignoro! Nu te certa niciodata cu un prost! Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
Eu zic a nu mai pui atat de mult suflet. Daca vezi ca ea e nesimtita, nu inteleg de ce sa suferi din cauza asta. Prietenele adevarate nu exista.
Si daca inca iti place de acel baiat, nu inteleg de ce sa nu mai discuti cu el, sa va impacati. Zau asa, lasa orgoliul deoprate si asculta-ti inima. Dar daca vezi ca nu mai vrea lasa-l naiba si mergi mai departe