| lVLADl a întrebat:

Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moşu i-a fundiţă.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| valThina a răspuns:

Draga mosule,
as dori si eu un mic cadou : sa faci cumva sa nu mai fac operatia d apendicita (ca doar stii ca mi-e frica d mor ), sa o aduci p mama acasa d sarbatori(care stii ca e plecata d 5 ani si nu am mai facut d mult sarbatorile impreuna), sanatate la toata lumea soi poate, daca vrei sa ne scoti macar un pic din criza :d
cam atat

cu multa dragoste, valentina :*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mosule, sa ai multa sanatate si sa imparti cadourile persoanelor care merita, sarbatori fericite.

| Libelle a răspuns:

``Draga Mami si Tati,
Ha ca stiu ca stiti ca stiu ca voi sunteti Mos Craciun, ok?
Asa ca anul asta poate imi luati setu ala pentru par, cizmele alea albe de mi-au placut si paltonul ala negru. Daca va incumetati sa puneti si o cutie de milka cu menta acolo nu ma supar.Si nici inelul ala de argint de care v-am zis nu m-ar deranja.
Desi legea firii imi e impotriva, poate ma mai gandesc si la anul o sa fiu mai cumintebatting eyelashes
Sau nu...

Cu drag,
Diana.``

| MikyMi a răspuns:

Draga Mosu' Craciun,

Consider ca am fost cuminte anul acesta, asa ca indraznesc sa-ti cer ca anul acesta sa-mi aduci : zapada, multa sanatate atat mie cat si intregii familii si toti copiii orfani, necajiti, de pe strada sa primeasca si ei un cadou si un Craciun intr-o familie, intr-o casa calda si cu masa plina de bunatati!

Te astept!
Miky

| cossmy a răspuns:

Nenea Mosu (tata): da'mi si mie aia 7000 euro sa'mi iau audi'ul A4 pentru care ma chinui sa strang bani de 2 ani. nimic altcevabig grin

| Zăppă a răspuns:

Draga Mosu!happy Stiu ca este criza dar eu mi-as dori asa:
-Un porsche, in fata unei vile cu piscina!
-O valiza cu 1 milion de euro!

...Nu vreau prea multe...happy! Vezi?:X Te pup si te astept!

| YoYoUtZa a răspuns:

Pa ra ram...la ce ma pricep eu cel mai bineh. Draga Mosulica (taticutsu meu drag) vreau 10 in teza la mate, in loc sa fim in ora de mate sa fim prin cluburi. Un gagik blond cu ochii verzi si cu freza lu Bieber laughing. Un Audi A4 da sa stii ca nu ma supar daca imi aduci si fustitsa aia mini dupa care mor. Si sa stii ca nu ar strica si colantii aia sclipiciosi. Aaa si poate geanta aia alba sau cizmulitsele alea negre.auu si rochita aia care ab astepti sa mi-o aduci. Alta diriga neaparat. Si mai multe ore prin cluburi laughing

Întrebări similare