Handicapatii! nici nu m-am putut uita la tot filmuletul ca mi-a venit sa plang. eu am 4 catei acasa. as inebuni daca ar pati asa ceva. am 3 adrese de email pot semna de pe toate? am semnat numai de pe una. SociallyDepressed esti o proasta sau un prost mare mare mare. de aia se intampla asa ceva pentru ca sunt tot mai multi oamenii ca tine. noi nu omoram animalele asa, mai ales cateii sau pisicile. de ar muri si ei asa cum mor bietele animale. dar are Dumnezeu grija de ei.
@Socy are dreptate, petitia a mai fost semnata de nenumarate ori si totusi nu s-a facut nimic in privinta animalelor chinuite...
Mai lasa-ne cu asta.Petitia a mai fost pusa de multe ori saptamana asta si a mai fost semnata.Si lasa scuza cu "aici se scrie cel mai mult"...e mai vizualizata pentru ca sunt multi care nu respecta categoria.
Ce ti se pare asa grav? Ei omoara animalele...asta facem si noi.E acelasi lucru.Noi cand taiem porcul sau oaia ce facem? Nu ii omoram? Ce sa mai zic de sutele de caini de pe strazi care trebuie sa indure frigul si care mor de foame.Dar ii pasa cuiva?
Oamenilor ce sariti asa? Petitia e veche.A mai fost pusa de multe ori pe site.Sa nu credeti ca nu am inima sau ceva pentru ca nu e adevarat.Prima data cand am vazut videoclipul mi s-a rupt sufletul.Am semnat de pe toate conturile mele, am dat la multe persoane sa semneze...multi au semnat si totusi nu s-a intamplat nimic!
Fratilor, am avut si eu caini si animale...care au fost ucise sau otravite de vecini pentru ca latrau sau alergau dupa gainile sau pisicile lor.Lor de ce nu le-a pasat? Mai ales cand stiau ca acel caine apartinea unei familii...
Cruzimea va continua, chiar daca exista aceste petitii, chiar daca se infiinteaza o organizatie care va incerca sa opreasca rautatea la care animalele nevinovate sunt supuse.
Oamenii se simt si ei puternici cand exercita o cruzime ilogica asupra unui animal, se simt si ei stapni asupra unei vietuitoare, iar asta, pentru unii, conteaza foarte mult. Fapte de acest gen le unge orgoliul, vaznd ca au putere asupra a ceva. Plus ca, nimeni nu te va condamna daca ranesti un animal. Nu vei vedea o persoana care sa nceapa sa-si blesteme familia si neamul pentru ca ai dat intr-un caine. Dar daca dai intr-un om, toti sar cu gura.Nu e nici o diferenta,atat omul cat si animelele simt durerea, au sentimente, au dreptul la viata...Cand te musca un caine pe strada ce faci? Cu milioanele de caini care mor de foame si care sar sa te atace la fiecare colt de strada ce facem? De ei nu ne pasa? Pana nu se gasesc persoane care sa fie atacate de aceste animale lasate sa traiasca in voia sortii nimeni nu o sa ridice un deget.
Uciderea animalelor continua cu sau fara aceasta petitie.
Suntem singurii vinovati de tot ce se intampla pe aceasta planeta pentru ca ne batem joc de ce ar trebui sa avem grija pentru a ne asigura existenta.
"Maretia unei natiuni si progresul ei moral pot fi masurate prin felul in care sunt tratate animalele." Mahatma Gandhi
Si ziceti ca la noi in tara toti se poarta cu animalele ca cu niste sfintii nu? Nici cei din Romania nu sunt mai buni, au fost atatea stiri si atatea dezbateri pe tema aceasta ca mi s-a facut rau.Am vazut cum oamenii isi cumparau animale (de exemplu caii) ca mai apoi sa-i omoare in bataie lovindu-i cu toporul si sa-i manance.Cu oamenii care otravesc cainii sau alte animale,arunca apa fiarta sau smoala peste ei, ii lovesc cu diferite obiecte metalice pana le rup oasele, doar asa...de distractie, ce facem?
http://www.protectiaanimalelor.ro/
Uite aici oamenii care chiar fac ceva in privinta asta: http://www.tpu.ro/......sa-gasesc/
@lo unii chiar incearca.Si eu am incercat...dar lumea este prea indiferenta.In ziua de astazi oamenii se gandesc doar la binele lor.
Ce oameni nenorociti! SociallyDepressed cu atitudinea ta nu o sa se schimbe nimic, ce daca aceasta petitie a mai fost postata de "N"ori, poate fi postata pana in momentul cand voturile necesare sunt stranse.In loc sa incriminezi nepasarea altora despre animalele de la noi de ce nu pledezi in favoarea adaposturilor, hranii.De asemenea poti pleda pentru pace, ajutorul pentru educatie, hrana si atat de multe alte lucri care pot schimba atitudinea si faptele oamenilor.De ce nu gandesti ca tu poti incepe a schimba atitudinea lumii in bine.De undeva se incepe.Te las, numai bine si sper sa dai dovada de mai multa bunavointa pentru o viata mai frumoasa.
O petitie nu este incheiata pana nu se strang un numar necesar de voturi stabilit in prealabil. Daca aceasta petitie face inconjurul lumii inseamna ca nr voturilor este ff mare,deci trebuie postata pana cand acest numar este incheiat.
De ce va plangeti ca nu s-a facut nimic? de ce nu incepem de la noi? prin a fi mai binevoitori,mai buni! iar atitudinea noastra poate schimba multe! SociallyDepressed,imi pare sincer rau pentru animalele tale dar tocmai pentru a evita aceste evenimente incredibil de dureroase trebuie sa semnam si sa luam atitudine fata de acesti "oameni".
Imi pare rau pentru toti cei care ganditi indiferent,pentru cei care nu va pasa, pentru cei care credeti ca viata si asa este destul de rea pentru a va mai ocupa timpul cu alte probleme, pentru cei care tot timpul vi-l omoara egoismul. Datorita acestui tip de individ nu putem schimba nimic.
NU,cerde-ma,cu atitudinea asta nu. Daca vrei sa faci ceva,poti trebuie doar sa crezi! Aceasta initiativa a aceluia de a crea petitia,initiativa lui Chowder de a o publica aici si a noastra de a o semna poate incepe a schimba ceva. uita-te la aceste tari care protejeaza animalele,care le-a creat adapost, politie, medici si alte servicii.Acestia au inceput de undeva pentru a schimba conceptia indivizilor despre animale.Trebuie colaborare continua intre noi toti.trebuie doar sa vrem...
Am semnat cu cea mai mare placere.Si este ff crud ce patesc aceste animale care sunt cele mai bune prietene.Nimeni nu este mai loial tie decat un animal.
SociallyDepressed -> Ba boule! Noi sacrificam animalele, de la Iisus in coace, nu le omoram cu cruzime ca Chinezii aia nenorociti!
Darara Dumnezeu sa pateasca Chinezii la fel ca Animalele acelea...
Ma cac pe nasu lor de mosorogi urati chinezi, Cum sa chnuie animalele in halul asta. sai pedepseasa Domnul Dumnezeu. u am 4 pisici si nu le-as face nimic rau nici daca cineva imi da o gramazimie de bani
Sio leguitoare sau cum teo chema ai arankul 2 da dai raspunsuri nemiloase,
Incredibil. De cand m-am uitat la video-ul acela, imi este din ce in ce mai rau. Nu pot sa cred! Chinezi nenorocitit, fara mila!
Domnule SociallyDepressed, noi jumulim porcii, fierbem gainile de vii si batem oile cu lemnu pana le spargem capu'?
Mai gandeste inainte de a scrie ceva!
Bananacantareata87 întreabă: