| rebeccar63 a întrebat:

Ceao all.Am si eu o intrebare in legatura cu postinorul ala nenorocit.Azi trebuie sa imi vina menstruatia.Ma doare burta, spatele, capul si sanii foarte putin.Am mai citit pe internet pe forumuri ca afecteaza venirea menstruatie.Insarcinata nu cred ca pot sa fiu, si am o secretie alba ca gelatina si de obicei aceea era inainte sa-mi vina ciclulhappy. Tin sa va spun ca de atunci nu am mai avut nici un contact sexual pentru. ca prietenul meu a plecat in strainatate.P.S.imi pare rau daca va stresez cu asta dar chiar nu am la cine sa apelez.ast raspunsuri. fundita:X:X:X

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate la un moment dat iti dai seama ce prostie ai facut si te duci la ginecolog. Stiu ca ai impresia ca am eu ceva cu tine, dar de fapt iti dau doar un sfat medical bine-intentionat.

| alessia5158 a răspuns:

Nu poti folosi Postinor acum pentru problema ce o ai ( intarzierea menstrei )! daca nu l-ai folosit atunci cand ai avut activitate sexuala(in decurs de 1 ora de la contactul sexual sau, in cazul repetarii acestuia, in decurs de 8 ore dupa ce ai luat prima tableta)acum este prea tarziu! Postinorul NU are rolul de a provoca sangerarea din timpul menstrei. El are rolul de a impiedica fixarea(nidarea) ovulului fecundat in mucoasa uterina!