Asta nu e iubire ce simti tu acum,poate nu crezi dar mai tarziu imi vei da dreptate.
Nu merita sa te framanti,dupa ce te-a parasit pentru alta l-ai iertat? Nu trebuia asa ceva nu trebuia sa faca daca tinea macar putin la tine.
Lasa-l nu-l mai cauta, incearca sa ii demonstrezi ca nu iti pasa, uita-l si vezi gasi altul mai bun care sa te merite.
Si nu mai face greseala ca dupa cateva zile de la despartirea de un baiat sa iesi cu altul.asteapta un timp macar.
Te-am pupat! Succes:*
Eu zic ca nu te merita...sa folosit d tine 3 luni si acum te foloseste iar ca pe o carpa de care tot isi bate joc (s tot impak k tine si iar se desparte.) eu zic s nu t mai gandesti la el si la chestia k ''nu mai pot iubi serios'' poate ca nu a venit un alt baiat d care sa te indragostesti pana peste cap! bafta.
Lasa-l balta,nu e apreciat da-i pace, eu tot sufer din cauza asta.fii tare,puternica tu poti sa treci si peste asta,acum pierzi increderea in baieti,dar va veni timpul cind te vei indragosti si baiatul in tine, cred ca acum nu e timpul, nu trebuie sa iti ei tare in cap caci acum trebuie sa te joci cu ei.iti pare ca eu asa fac,eu tot daca am un prieten doar cu el, restul nu ma intereseza, dar trebuie sa ii arati ca te simti bine si nu te impiedici daca el tea lasat.succes
Eu cred ca nu ar trebui sa il rasplatesti cu aceeasi moneda.Mai bine asteptai sa regrete modul in care s-a purtat
Nu a regretat si nu cred ca regreta! Dar tot imi posteaza pe wall melodii care ni se potrivesc intr-un fel... si nu-l pot uita! Nici nu mai pot iubii de atunci! Am incercat dar in zadar! Au trecut aproape 2 luni de atunci
Atunci incearca sa-i spui ca inca il mai iubesti.
I-am spus dar... Zice ca si el dar nu ma poate ierta !
Atunci chiar nu stiu...Treci peste asta.Incearca sa-ti gasesti o persoana care te poate consola.
))Foarte comic...Cauta-ti alt prieten care sa nu te lase si sa te minta pentru alta
Exact la fel am patit si eu, doar ca la mine a fost putin mai nasol, dar asta nu conteaza... Dupa 1 luna jumate, timp in care nu am vorbit deloc unul cu celalalt, nici macar nu ne salutam, am aflat ca de fapt s-a despartit de actuala lui prietena si ca acum regreta tot [m-a vorbit de rau pe la prietenii comuni si multe altele]... Deci eu zic sa ai putina rabdare si sa vezi ce se intampla. Nu spun sa astepti luni, la fel ca mine, dar macar o saptamana-doua, ca sa vezi cum se comporta. Daca tu crezi ca nu mai are nici un rost, treci mai departe! Stiu ca e greu sa il uiti, dar cu timpul orice e posibil Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta:*
Au trecut 2 luni de atunci dar nu il pot uita! Si nici nu ma pot atasa de alti baieti Cand il vad prin oras toata ziua mi-e facuta praf! Nu mai am chef de viata!
Daca nu te superi, imi spui si mie cati ani ai?
16
beausingurlamasamea întreabă: