| deea_6881 a întrebat:

Ceao, am facut sex cu prietenul meu si a curs putin din prezervativ, dar nu a curs in mine, era scoasa. Dupa asta a ramas putin pe prezervativ si am continuat, intre timp prezervativu s-a uscat dar nu mai era nimic pe el, inainte era secretie din vagin si cred ca era si putina sperma, are ceva? imediat dupa am facut dus. e posibil sa se intample ceva? de la o picatura? care repet s-a umezit numa prezervativul cu putina sperma care s-a combinat cu secretia vaginala... Ce spuneti?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este suficienta o picatura cat un varf de ac pentru o sarcina. O picatura greu vizibila cu ochiul liber contine cateva sute de mii de spermatozoizi, iar pentru sarcina este suficient doar unul. La voi, e ca si cum nu ati fi folosit deloc prezervativ si ar fi avut loc ejaculare. Riscul de sarcina depinde doar de perioada ciclului menstrual in care te gaseai tu (daca sunteti amandoi fertili si sanatosi).

| lola a răspuns:

Cum sa curga din prezervativ? De ce nu l-ati schimbat? Si putinul acela te poate "ajuta".

| Dolly_2428 a răspuns:

Scarbosbatting eyelashes rolling on the floor
sorry am dat intamplator peste intrebarea talaughing

| Dydy_7659 a răspuns:

Din cate stiu eu ori cat de putina ar fi sperma, chiar si o picatura este de ajuns sa ramai insarcinata. Daca a ajuns acolo unde trebuie.

| Angelo_1314 a răspuns:

Cum ii puneti numele la baietel? laughing

| Angelo_1314 a răspuns:

Cum ii puneti numele la baietel?