| Anonim2045 a întrebat:

Ceao! Am o nelămurire şi aş vrea să-mi daţi nişte sfaturi! Îmi place de un băiat de multă vreme iar el le spune la prietenele mele că şi lui îi place de mine şi că îi sunt dragă da nu vrea o relaţie acum! Când ieşim eu cu fetele si el cu băieţi stăm împreună şi mai rămânem singuri şi ne sărutăm şi vorbeşte frumos da când suntem toţi vorbeşte urăt! Nu îl înţeleg numa cu mine vorbeşte la mişto pe mess, cu alte fete vorbeşte frumos el e mai vagabont ii fug ochii dupăă fete mă rog la toţi băieţi! Sper să mă lămuriţi.Merci!

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Saluthappyiubita asa-s baietiilaughing)ce sa le faci? rar gaseste cate unu' mai de treabahappydin cate mi-ai scris tu mai sus prietenul asta a' tau e mai mult genu acela care"vrea sa aiba o bombonica la brat" ca sa-si satisfaca placerile,tu nu-l lasa sa se joace cu tinehappyai grija,el vede ca tu nu-i spui nimic si isi permite sa iti vorbeasca urat de fata cu prietenii lui(probabil pentru ca vrea sa para smecher,si nu vrea sa arate ca se injoseste el in vreun fel,cu alte cuvinte mandru si increzut)nu poti nici tu sa-i scoti ochii pentru asta,pentru ca nu e ca si cum ati fi casatoriti,si tu ai fi nevasta-sa,sa-i tii morala! dar il poti face sa vada cum stau lucrurile numai daca il tratezi cu aceeasi moneda; incearca sa fii putin mai distanta cu el,si de fata cu prietenele tale,ia-l peste picior,intr-un mod cat se poate de ironic,si apoi daca incearca sa te mai sarute,fii indiferenta si intoarce-i capul,fara sa-i reprosezi ceva,fara sa-i dai explicatii,pur si sipmlu refuza-l; daca-i baiat destept se prinde el cu ce-a gresit si iti cere scuze,inseamna ca tine la tine,daca nu inseamna ca de aia nu mai poate el,de sentimentele tale,si nu a vrut decat sa se joace putin cu tine ca sa se distrezehappytu sa nu te superi,sa nu pui la suflet orice ar fihappyasa sunt baietii (majoritatea baietilor,iar noi nu trebuie sa suferim din cauza lor)mereu vor mai fi alti baieti, care sa ne faca sa-l uitam pe cel de dinainte, sooo:capul sus iubita!
sper ca te-am ajutat! si iti urez succes! poate mai vorbimhappytongue

| Anonim2045 explică (pentru ladyMillion):

Mulţumesc pentru sfat draga mea:*. Sper să mai vorbim:*!

| ladyMillion a răspuns (pentru Anonim2045):

Cu placerebatting eyelashesdaca mai doresti sfaturi, imi poti lasa id-ul tauhappy

3 răspunsuri:
| AndraCB a răspuns:

Incearca sa-l uiti, si mai bine. Noi fetele stim ca l-ai putea cuceri, pentru ca avem tertipurile noastre, dar ce-ai face apoi cu el? Pentru ca eu una nu as folosi un asa baiat nici pe post de pres/scuipatoare. eu am prieten de doi ani si i-am spus din prima noastra zi impreuna, ca daca o data imi vorbeste urat sau da in mine, eu mi-am luat papucii si-am plecat. Si crede-ma ca il iubesc foarte mult, dar nu as permite asa ceva. Viata e scurta, anii tineretii sunt cei mai de pret, asa vrei sa-ti amintesti de ei?