Nu ai de unde sa stii daca simte sau nu ceva pentru tine daca nu incerci. Invita-l sa iesiti (nu te lua dupa bla-bla-bla-urile prafuite de acum o mie de ani ca baiatul trebuie sa faca primul pas, esti o femeie puternica si independenta si care stie ce vrea si cum sa obtina). Iesiti, vorbiti, vedeti daca iese ceva. Nu te mai gandi "cum o fi..." "daca..." si nu stiu ce, pur si simplu lasa lucrurile sa mearga, ca sa nu regreti mai tarziu ca puteai sa faci din amicitia voastra o frumoasa poveste de dragoste.
Succes la intalnire si cine stie, sa va iubiti mult!
Sa ne povestesti cum a iesit! Vezi ca nu uit!
Pupici!
Sa simta ceva la tine nu are cum numai din priviri, dar e atras de tine sigur
E o buna metoda pentru a fi cu cineva
Invita l afara, la o plimbare si iti vei da seama cum se poarta cu tine, daca te place
spor:*
Poate te place.Invita-l pe afara si vezi daca accepta.
In cazul in care ar accepta, sigur te place
Succes!
Pai cred ca intr-adevar te place
dar daca doresti sa chemi afara de ce nu? idee buna
Ce mai astepti? sa-ti sara in brate? fa si tu un pas, cat de mic dar fa-l! Invita-l undeva. daca stai pe net nu o sa aflii daca te place! sa ne spui ce a iesit!!
Andreea sa stii ca eu majoritatea pe care i-am cunoscut.au fos de pe mess.sh tot dupa mess amfost cu ei.eu zic sa il intrebi daca iese la un suc si sa mai discutati. dar daca i-a spus prieteni tale ca esti draguta inseamna ca nu are tupeu sa iti spuna in fata dar.totusi te place catusi de putin.incearca tu sa faci primul pas o sa fie bine ai sa vezi.
Daca i`a spus unei prietene ca esti draguta cred ca ar iesii cu tine daca l`ai invita afara. Merita sa incerci