| ioana_5231 a întrebat:

Ceao, as avea o intrebare daca ma puteti ajuta...Maine e ziua lui` ex-ul. si nu stiu ce sa fac sa ii zic "la multi ani" sau nu? Faza e, ca el e in Italia si am vorbit cu el acum o saptamana si a zis ca de ziua lui ma duce o saptamana la el in Italia, a zis ca ma suna.si nu ma m-ai sunat, l-am sunat si nu raspunde. Oare merita sa ii zic "La Multi Ani"? Multumesc!

8 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu stiu, daca merita sa zici la multi ani dar cu siguranta merita sa pui mana pe o carte de gramatica...ca esti la pamant.

| Derye a răspuns:

De ce te'ar mai interesa de ex-ul tau din moment ce e ex? straight face

| shtephie a răspuns:

E frumos sa-i zici un "La Multi Ani"winking Daca a zis ca te duce in Italia ins ca ink mai are ceva pentru tine happy Felicita'l de ziua lui si vezi daca iti rasp happy

| Emma a răspuns:

Poi.nu stiu ce sa zicstraight face
E frumos sa-i urezi "la multi ani" mai ales ca ati tinut legatura.insa o sa creada ca vrei sa mergi la el in italia...plus ca nu te-a mai sunat si nu`ti mai raspundesad
Mai bine nu, parerea mea!
xOxO

| aangelia a răspuns:

Da. ar fi bine sa i spui sa vada cum esti tu si cum este el, neserios!

| Bia` a răspuns:

Mai degraba il lasi in pacehappy. Nu`i zi nimica.Nu trebuia sa-l suni pentru ca o sa-i dai de inteles ca il placi si ca vrei sa profiti de el pentru ca ti-a promis ca te duce in Italia.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ioana, sunt diana! Foarte urat a facut prietenul tau ca ti-a zis ca te duce in Italia si nu a facut-o! Nu ar trebui sa-i spui la multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, cred.