Da, ai sanse foarte mari de sarcina, fiindca erai foarte aproape de ovulatie. Sansele sunt cu atat mai mari cu cat menstruatia a durat mai mult, fiindca ovulatia este in ziua 12, numarand din prima zi de sangerare. Mancarimile nu sunt de la sarcina, ci fiindca ai luat o boala venerica de la partenerul tau. Din pacate, pana nu stabilesti cu certitudine daca esti insarcinata, n-o poti trata, ca sa nu faci vreun rau bebelusului. Dar du-te totusi cat mai repede la ginecolog. N-o sa poti afla daca esti insarcinata decat peste 3 saptamani, dar poate iti face analize din secretie si stabileste ce boala venerica ai, ca sa incepi tratamentul cat mai repede, daca mai e cazul. La doua zile de la contact, nici un fel de anticonceptional nu mai are efect.
Fetiţă dragă, lasă sexul şi pune mâna pe abecedar, crede-mă că ai mai multă nevoie de el...
Pysi, daca ai mincarimi nu poate nimeni sa-ti spuna daca tu esti sau nu insarcinata.Acest lucru demonstreaza ca ai o infectie si ar fi foarte bine daca te-ai adresa la un ginecolog, ca mai apoi sa nu fie prea tirziu.multa bafta.pa
Gravida nu poti sa ramai.si cu mankrimea poate te_ai iritat. mie mi s-a intamplat dar m_am spalat cu dalin de bebelusi de la nepotik mea si mi-a trecut.in aceiasi zi.vezi si u. daca nu ati trece in max 3 zile du-te la medic. bafta...si sati lin ca nu poti sa ramai to spun din propia experienta...
Sarcina nu apare asa de repede, deci nu ti-ai putea da seama daca ai face un test.
Mancarimile imi suna a altceva. nicidecum a sarcina. Mai degraba o boala cu transmitere sexuala sau vreo iritatie.
Ce trebuie sa faci?
Fara sex! Pana nu se stabileste clar ce si cum, te abtii pentru ca zona se va irita prin frecare si nu este deloc de dorit.
Poti sa iti faci bai de sezut cu ceai de galbenele. Nu functioneaza ca un miracol, dar oricum va mai calma spiritele. Nu folosesti sapun parfumat sau servetele umede. Si nu te scarpini.
Un control la medic lamureste situatia.
Ai aici un mod de a calcula daca in perioada in care ai avut relatii sexuale a fost una fertila si deci, daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata: http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php
Pastila de a doua zi. stiam ca are eficienta daca o iei cat mai repede dupa act, dar am gasit pe net un articol (http://www.seximus.ro/articole/contraceptie_urgenta.php) si se pare ca poate fi luata si dupa 48 de ore. As zice sa incerci sa vorbesti cu o farmacista si eventual sa iti dea prospectul sa vezi daca mai poate avea efect in cazul tau. Altfel. nu prea stiu, incearca sa mergi maine la un cabinet de planning si sa vezi ce se mai poate face.
Pe viitor, nu mai fa asa ceva, daca ai relatii intime frecvente cu acelasi partener, foloseste pastile anticonceptionale (neaparat sa fii atenta cum le iei, altfel le scade eficienta) si ai grija de viata ta, pentru ca unele decizii de acum te pot afecta pe viata.
Nu mai credeti toate prostiile pe care vi le indruga baietii. Faza asta cu "n-a ejaculat inauntru" e veche si vad ca inca functioneaza, in epoca asta a informatiilor. E nevoie de o picatura de lichid seminal, care daca ajunge unde trebuie, poate contine destui spermatozoizi sa-ti fecundeze ovulul.
O relatie normala inseamna responsabilitate inainte de un act sexual si un baiat care vrea sa te protejeze de o sarcina sau o boala, merita tot respectul. Restu. sa se descurce singuri :D
Orice contact sexual neprotejat poate sa insemne lucruri nedorite si nu tb ca el sa ejacu. tien minte ca pe peni,,, s exista un lichid seminal care poate sa contine spermato... Intodeuna protejativa
Stai linistita sigur nu ai ramas deoarece nu poti ramane la 4 zile dupa terminarea menstr decat daca ai urmat un tratament cu antibiotice chestii din astea iar mancarimile cu siguranta este vb despre o infectie
Bună.
Metoda coitului întrerupt are putere de protecție sub 50%, folosiți prezervativul, vă scapă de neplăceri.
Măncărimea (pruritul) din înauntru indică o boală cu transmitere sexuală nu prezența unei sarcini, trebuie să mergi la un control ginecologic cât mai repede pentru diagnostic diferențial și tratament de specialitate. Trebuie tratat și partenerul pentru a preveni recidiva, este exclus contactul sexual în timpul tratamentului.
Pilula de urgență se ia în primele 24-32 de ore, este prea târziu după 48 de ore.
Un test de sarcină după minim 7 zile de la acest contact.
Deci, ai probleme de sănătate!
Pa, pa.
Dupa 2 zile nu mai poti lua nimica. daca esti sigura ca erau 5 zile nu e riskul sa fii insarkinata si mancarimile le poti avea ori d l raceala ori d l vreun virus.ar fi bine sa mergi l un doctor genecolog sa te consulte. nu te speria. doar ca sa nu mai ai mancarimile
Sal
Parerea mea e ca repede du-te la un medic e mai bine sa iei totu de la inceput! Mancarimile nu sunt semne de sarcina