Am uitat sa spun ca avem avem cateva lucruri in comun (dupa cum l'am vazut) si e copilaros ca si mine . Chiar daca am 14 ani, sunt foarte dezvoltata
Sincer eu si la 19 ani astia ai mei imi e rusine sa ies cu o fata de 14 ani pe strada...De ce? Daca ma vad cu vreun tovaras mai mult ca sigur o sa-mi zica vorba "ai luat-o s-o cresti sau ce?" si mai bine aleg pe cele apropiate de varsta mea. Unii zic ca dragostea nu are varsta dar chestia asta e vrajeala.
"GangstaRap92 a răspuns:
Sincer eu si la 19 ani astia ai mei imi e rusine sa ies cu o fata de 14 ani pe strada...De ce? Daca ma vad cu vreun tovaras mai mult ca sigur o sa-mi zica vorba "ai luat-o s-o cresti sau ce?" si mai bine aleg pe cele apropiate de varsta mea. Unii zic ca dragostea nu are varsta dar chestia asta e vrajeala."
Sunt de acord cu tine. Eu am 12 ani si cum ar fi sa ies cu o fata de 6 ani. mi-ar fi rusine ce dracu.
Nici bine nu ti-a crescut parul pubian si tu ne zici aici de unu de 23 de ani? Stai ma cuminte ca ala daca o sa fie cu tine o sa ti-o traga-n cur de nu mai stai 3 zile pe scaun. Pupici!
Mutubal întreabă: