| BiancaZ15 a întrebat:

Ceao! Spuneti-mi va rog, voi daca ar fi sa faceti, ce tip de sex in 3 ati face? (2 fete 1 baiat sau 2 baieti si 1 fata). Sunt curioasa si astept sa raspunsuri nu doar de la barbati sau eu mai stiu ce obsedati. Fundita :*

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pozitia de sex tip sandwich in care ai fi dublu penetrata anal si vaginal sau cu unele variante chiar in timpul sexului si anume unul dintre parteneri din cand in cand sa te "execute" si oral ca divertisment pentru a inlatura monotonia.

13 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Păi de ce nu vrei răspunsuri de la obsedaţi?

| RAY a răspuns:

Ce sa faca un mascul cu 2 fete pe bune sa fim seriosi, o fata cu 2, 3 i este ok, inca n-am murit femeie sa moare de sex dar de masculi da, eu nu as prefera nici in 2, 3, 3 mi de ajuns una, sexul e o nevoie ok dar in spatele lui sta bolii sexuale mortale plus ca una e cand faci dragoste alta e cand faci sex

Ce zici de imaginatia mea? este una perversa?

| Drolja a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Adminii ăştia nu văd ce (-mi) faci?!

Fii sigura ca s-ar sesiza daca mi-ai prezenta bucile tale nepictate cu carioca laughing cele cu care te laudai mai daunazi si mi-ai inflacarat imaginatia :-P

| mentholinks a răspuns:

Eu ca baiat as face cu 2 fete dar tu ca fata poate ai prefera cu 2 baieti :p.

| raMLesS a răspuns:

Nu cred că ar fi bine puii mei, iubeşti pe unu nu pe 2 ca să faceţi sex în 3 aşa că sex-ul în 2 ar fi ideal.

| pufulescu a răspuns:

Am una si mai tare!
Un baiat, o fata si un shemale.

| JustStitch a răspuns:

Ar merge mai bine un baiat cu 2 fete ca invers ar fi mult prea gay

Răspuns utilizator avertizat
| gladitor a răspuns:

3 baieti