| andrutzza_7901 a întrebat:

Ceao TPU am nevoie de niste sfaturi am fost cu un baiat 1 luna si ceva totul a fost perfect si am inceput imediat sa il indragesk era genu de persoana dulke naiv sincer dar foarte orgolios si sensibil...totul a mers super oke vb la telefon ore intregi de la 22:00 pana la 4-5 dimineata. Chestia aiurea era ca el inca tine la fosta prietena mult dar reusise sa ascunda de mine si mi-a spus de abia dupa o luna cand era nervos ca si-a pierdut telefonul si sa impacat si cu aia lasandu-ma balta... prima saptamana mi-a fost foarte greu ma gandeam non stop la el dar acum ne-am impacat si mia jurat ca nu se mai desp de mine etc nu stiu ce sa fac:-(( tin la el dar imi e frica sa nu ma raneasca din nou:-s mai ales dupa faza cu mam desp de tine ca eram nervos si exercitau presiune pretenii mei sa ma desp de uh. voi ce parere aveti e sincer? ma tot alinta si imi jura ca e sincer dar nu stiu.

2 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Iubito,eu tocmai am iesit dintr-o relatie de 5 ani plina de promisiuni ca nu se va mai intampla.Si n-am murit.Ma simt chiar libera.Cine o face odata, o face mereu.Eu zic sa-l lasi balta. Daca erai sigura de el nu-ti trebuia sa te impinga cei de aici de la spate ca sa faci ce e corect.

| Danu6ka a răspuns:

Scumpo am iubit si inca mai tinla un baiat care la fel e navi si gingas dar e doarte egosit. uite asemenea gen e si al tau el va face asa cum ii va placea iar promisiunile sunt doar un desert la o masa care au fostsi nu mai sunt.mai bine crede in fapte decit in vorbe.bafta