| AbBsstrrAct a întrebat:

Ceao TPU!happy Am si eu o intrebare pentru. baieti! O sa sune cam banal.dar mna`, sunt curioasa.Preferati o virgina, sau nu? O fata 'cuminte' ( pe treaba ei) sau una 'rea'? happy Va rog, fara raspunsuri de genu' : Ce intelegi prin 'cuminte'..etc. Si fara glume proaste!winking.Dau fundita, celui mai bun raspuns! :* Va pup!

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Eu vreau o fata de genu: cuminte in public si rea in pat laughing

Si foarte important, sa nu fie o curva!

10 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Mai degrabă preferă o fată rea, dar numai cu ei.
Și bineînțeles, nu trecută prin atâtea... mături.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as prefera mai degraba ca prietena mea sa fie virgina, dar acum daca e virgina nu inseamna ca nu poate fii "rea". Eu as vrea sa fie un pic "rea" in sensul de a-i placea jocurile erotice si alte nebunii din astea intre noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuminte. sentimentele din dragoste si din sex sunt mult mai intense asa.

| NuMaContrazice a răspuns:

Au mai fost intrebari de genul asta, eu prefer o fata care nu mai e virgina,. doar pentru ca a facut sex asta nu inseamna ca e o curva, daca a avut un iubit cu care si-a inceput viata sexuala inainte de a face sex cu mine atunci e perfect, nu am nici un motiv pentru care sa fiu gelos sau mai stiu eu ce, daca e o curva si s-a culcat cu jumate de liceu atunci e o problema...

| AbBsstrrAct explică (pentru NuMaContrazice):

Mersi! Conteaza mult, are sens ceea ce spui! happy

| tr3ig a răspuns:

De preferat ar fi o fata cu care sa te intelegiwinking nu conteaza ca e virgina sau ca nu e, ca e bogata sau ca nu e, ca e educata sau ca nu e, si asa mai departe, atata timp cat tu te intelegi cu ea si va iubiti nimic nu mai conteaza si nu trebuie sa stea intre voiwinking poate sa fie si tiganca de shatra, daca voi va intelegeti e treaba voastrawinking bafta

| DorelExpertu a răspuns:

Cel mai important pentru o relatie de durata e sa fie"cuminte" acum cu virginitatea fie cum o fii curva sa nu fie...

| VladStef a răspuns:

O fata care si-a valorificat destul din cee a ce e frumos de la natura mama si natura divina

| AbBsstrrAct explică (pentru VladStef):

Nice! Chiar nu am mai auzit asta, de la un baiat! happy mersi.