Buna! Pentru mine este cea mai frumoasa poveste de dragoste totul a inceput dintr`o banalitate coment`uri pe hi5 am primit back` am multzumit pe mess` aveam id`ul lui din schimb de liste iar coment`urile le-am lasat din plictiseala de la acel multumesc s-a ajuns la un schimb de numere de telefon iar dupa aceea vorbit foarte mult ore in sir ne comportam ca si cand am fi fost impreuna dar nici macar nu ne cunosteam live. Dupa aprox. 6 luni de vorbit la telefon si pe mess ne-am intalnit locuim cam la o distanta de 30-35 de km. a fost dragoste la prima vedere ne cunosteam foarte bine ne stiam toate secretele[ placute sau neplacute] si aveam foarte multa incredere reciproca in urmatoarea zi dupa ce ne-am intalnit prima data el a venit la mine in sat ne-am intalnit si dupa ce m-a intrebat ce fac m-a sarutat nu voi uita niciodata de atunci suntem impreuna am facut-o cu el a fost primul si eu am fost prima pentru el ne iubim foarte mult si vedem un viitor impreuna inclusiv casatorie si copii asta este povestea mea cea mai frumoasa pentru mine funda?; x