Ce treabă are aparatul dentar?
Dacă îi ajută dantura, las' să-l poarte. Nu m-ar deranja cu nimic.
Nu ar fi nicio problema daca fata ar fi foarte draguta si ne-am potrivi. Nu conteaza un aspect minor daca imi place fata. Si chiar sunt pro aparat dentar. Pacat ca au preturile cam mari. Sunt foarte utile. Cei care rad sunt niste idioti.
Mama. ce'i cu intrebarea asta?
orice fata are un zambet frumos.
conteaza ala?
mai rau ar fi daca ar fi una de aia aiurita si rade ca o dragata...
parerea mea.
de ce sa nu fie cu un baiat?
poate fi si cu 2-3-4-5-6-.
mie imi place sau mi; ar place sa am o pr asa.
ce conteaza asta.
nu saruti aparatu.
asta nu e permanent.
daca ar sta un baiat sa se gandeasca inainte de ar alege o fata din asta ar fi cam asa.
"oare ce conteaz asta? in 1 rand nu e permanent. in al 2-lea rand fata e super draguta si frumoasa. aparatu ar fi o piedica?
logic ca nu,.
Sigur că da. Ştiu multe fete cu aparat dentar care sunt plăcute de băieţi şi invidiate de fete.
Depinde despre ce tip de baiat e vorba si de cum arata fata. Daca fata e frumoasa, are multe sanse. Daca e urata... poate se vor uita la ea baieti de treaba, interesati de suflet si nu de fizic, dar n-are nicio sansa la cei frumosi sau gen macho.
Unii baieti nu au nici o problema cu asta dar unii pot fii chiar suparatori:
de exemplu:,, uaa ti-ai pus aparat dentar''
dar unii :,, nu e nimic, ai probleme cu dantura!''
si eu am avut aparat dentar dar asta nu m-a impiedicat de a avea sanse la anumiti baieti
Pana pe la 15 ani aveam o problema cu asta, dupa mi-a trecut. cred ca tine de maturizare , decat "sa fie stramba " toata viata mai bine aparat 5 ani.