| andrutzza_7901 a întrebat:

Ceaoo TPUcrying deci va rog fara mistouri si cat mai multe raspunsuri. deci eu am stat cu un baiat timp de un an si ne-am despartit recent din cauza ca colega mea de banca (verisoara lui) mi-a zis ca s-ar putea sa fie cu alta etc in fine eu am rupt legatura cu el. peste 3 zile imi scrie varasa pe mess sa ii imprumut un mil e pentru ionut ca a intrat in mari probleme etc la inceput am fost sceptika si am sunato. chiraia toata ca daca il omoara pe ionut moare si ea ca e vina ei ca din cauza ei il tin pe ionut la ei pana ii da ea 3 milioane i-am tot zis sa anunte pe parintii lui ionut dar ea a zis ca nu ca daca aflta parintii lui sunt aman2 morti ca se vor certa cu ai sai etc si politia la fel refuza total sa anunte politia si mi-a zis ca doar sa dea banii si te termina toata poveste il scapa si pe ionut si nu va trebui sa se certe cu ai sai. i-am dat banii si nah aia platii si acum ma suna si imi zice ca lau batut pe ionut ca mai cer un milion ca de data asta e ultima data. nu mai stiu ce sa cred sunt speriata ca poate fii adevarat dar si foarte sceptica nu mai stiu ce sa cred.inca il mai iubesc mult pe ionut dar mie si frica ca asta e doar o frasa nu stiu spuneti-mi ce parere aveti. scuzati categoria :-s crying

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cu siguranta e o farsa. Varsa sau el tio inscenat toata treaba si vrea sa scoata bani de pe tine. Ii cam dubios ca nu vor sai anunti parinti ei sau a lui Ionut sau politia nu crezi? Anunti Politia mergi la ei, iti inseamna bacnotele si zici ca vrei sa dai tu bani sau ii dai ei bani si politia o urmareste pe ea. Iara culmea ca tio cerut tie? Dece nu altcuiva, daca ea moare de pateste varusau ceva, de ce nu pune ia banii, dc ti cere tie? nu te-ai gandit?

| Fit3r0 a răspuns:

N_ronaldinho_m. baga id meu sa vorbim happy

| adafineimarius a răspuns:

Deci nu stiu dar aici ceva nu-i curat... putea foarte usor sa anunte politia doar nu suntem in filme de actiune. pararea mea este ca vor sa faca o farsa de prost gust sau un mod de a scoate banu nu stiu acum vezi si tu...ce varsta are el cu vara lui?