Mergi la medicul ginecologic, explica-i ce simptome ai si el iti va explica ce trebuie sa faci in continuare. M-as bucura daca as auzi ca ai ramas insarcinata, ca nu este nimic mai scump pe lume decat nasterea unui copil dorit.
Sarut mîna! Posibil să fii insarcinată, dar ca să scapi de această teamă, mergi la medicul de familie si roagă l sa ti dea trimitere la medicul ginecolog, intrucit tu esti minoră mergi cu mama ta la medic si vezi ce diagnostic i ti pune, dar daca esti gravidă nu face avort. Multă sănătate si numai bine.
Vreau mult copilul si nu vreau sa fac avort niciodata, vreau doar sa stiu ce se intamplat daca chiar e sau nu
Nu e mai simplu sa mergi la un control decat sa ne intrebi pe noi? Eu iti pot zice ca esti insarcinata...dar din colo nu esti. Ceva de genul asta e pe aici!
Am impresia ca esti fake, dar in fine. Recomand sa o iei pe mamica de manuta si sa mereti la doctor....Bineinteles, probabil mama ta nu stie ca tu ai o viata sexuala activa asa ca probabil o sa se supere oleaca, dar o sa puna sanatatea ta deasupra orgolilui ei...
Curiozitațibărbați întreabă: