| saly a întrebat:

Ceau, am 30 de ani si nu reusesc sa tin o femeie langa mine, deoarece la primul contact sexual pleaca din motivul ca am penisul prea mic, adica 8 cm lungime si 5 cm in circumferinta.as vrea sa stiu daca pot sa il mai maresc la varsta asta si daca da cum? va rog fara glume proaste, am nevoie urgent de niste raspunsuri concrete.multumesc

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Foloseste o pompa de aici http://www.erotic24.ro/......-49-1.html

| Vizitiul a răspuns:

Da-mi voie sa nu te cred. Daca pleca una sau doua, da, hai sa zicem, dar cand pleaca toate, nu cred ca penisu-i de vina, cred ca e vorba de tine, ca nu toate cauta un penis mare, nu? Altele cauta un sufle mare. Lasa operatiile, problema ta nu este marimea penisului. Problema ta esti TU!

| Vizitiul a răspuns:

TotulPentruUna -As fi apreciat daca m-ai fi contrazis si ai fi venit cu argumente pe masura, dar iti lipsesc astfel de argumente. Mai intai, excitatia intervine la nivel emotional, abia apoi la nivel carnal. Daca nu esti excitat emotional nu prea ai ce face cu organul. Deci, irelevanta marimea.

| cosmin21 a răspuns:

Poti folosi o pompa, pilule de marire a penisului sau operatie.

| eurynomus a răspuns:

Incerca sa le ti cu limba daca nu poti cu penisu, merge si asa

| TotulPentruUna a răspuns:

@Vizitiul, da-mi voie sa te contrazic, domul de mai sus are 30 de ani... nu stiu cu ce fel de femei s-a culcat, dar eu daca asi avea 30 de ani asi cauta una intre 25 si 30. Acuma, la 25 de ani putem zice ca e femeie... si tu crezi ca o femeie de 25 de ani o poti satisface cu un penis de 8cm, eu zic ca nu. Acuma da intr-un fel ai dreptate unele cauta un Suflet mare nu un penis mare, dar parerea mea este ca problema lui e penisul nu el. happy