| AstadaNume a întrebat:

Ceau! Am in clasa o fata de care imi place foarte mult si problema este ca as dori sa imi spuneti niste modalitati prin care pot fi sigur ca ma place sau nu. Faza este ca de o vreme incoace tot timpu stau impreuna cu ea ma refer in pauze, chiar si in ore, mai vine la mine ma ia de obraji, de exemplu daca merg in camasa mi-o aranjeaza la guler si asa, mai vine langa mine si tot incepe cum ar veni sa se baje in seama dar asa f subtil, cand rade ma mai prinde de mana (nu chiar de plama), o mai imbratisez si nu zice nimic, ma suna cand ajunge acasa si ma intreaba tot felul. Dar problema este alta: ea nu se comporta neaparat doar cu mine asa (se mai comporta inca cu 2 colegi asa). Va rog din suflet spuneti-mi parerile voastre si niste indicatii.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ✿puffa✿ a răspuns:

E mult de spus.citeste:
Fata asta e posibil s te placa.sau sa va considere ff apropiatzy de ea, ca un fel de prieteni f bunihappy. ori nu se poate hotara. Poate ar trebui sa incerci sa afli mai intai de la prietenele ei apropiate daca te place. Daca nu poti atunci ar fi o idee sa o intrebi pe ea.Fiind bait nu-i nici o problema. Fetele nu considera asta un inconvenient, din potriva, multe asteapta ca baiatul sa faca primul pashappy. Daca e cum zici tu fata e mai infiptalaughing, te sfatuiesc sa o intrebi la telefon sau pe mes, dar sa fi ff sigur pe tine cand ii spui ca sa nu dai gres. Daca te refuza trebuie sa incerci sa o faci sa te placa(ps:n\daca te refuza odata nu incerca de 2, 3, 4, 5, 6 ori caci fetele urasc un baiat care insista cand ele zic NU)
:dsper ca te-am ajutathappy

7 răspunsuri:
| bau0217 a răspuns:

Pai in primul rand dai de inteles ca o placi. Chiar daca nu ii spui in fata ca o placi e bine sa banuiasca ca tu o placi pentru ca atunci automat o sa se gandeasca cum ar fi sa fie cu tine. Apoi inprietenestete cu pritena ei cea mai buna ca atunci cand o sa ajunga sa te placa sa ai pe cine trage de limba (fa in asa fel incat sa nu ajunga sa te placa cea mai buna prietena a ei deoarece nu o sa mai ai nici-o sansa cu fata pe care o placi, am patit-olaughing ) Apoi e foarte simplu, gasesti un mod care sa i se para dragut de ai spune ca o placi... "oficial" (poti sa ii trimiti o melodie sau o poezie prin care sa ii spui ca o placi). Sfatul meu este sa eviti vesnicul: "vrei sa fi cu mine?" deoarece raspunsul o sa poata sa fie nu stiu sau ma mai gandesc si atunci o sa astepti pana o sa-ti iasa peri albi. Incearca sa treci direct la pasul 2, pasul doi fiind sarutul:->. SUCCES!

| Scarlettt a răspuns:

Dahee hee pai va considera cei mai dragutsi ar trebui sa o bagy in seama asa is u tongue ca sa te placa Funda plsbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un caine

| AstadaNume explică:

Scuzati la cuvantul "baje" din graba...Nu sunt taran! Bage* scuze din nou

| AstadaNume explică:

Multumesc foarte mult pentru ajutor:*! Am uitat sa spun o chestie.Deci: i-am zis in gluma intr-un mesaj in timpul orei daca pot avea incredere in ea ca nu ma va insela (i-am zis in gluma dar nu am pus niciun fel de emote ca si cum sa para serios) si face ea bineinteles ca poti avea si te rog sa ai si dupa aia peste vreo 5 minute imi da un mesaj in care scria "oficial?" si fac eu da, normal...nu stiu ce sa deduc din asta, pentru ca nu am prea inteles faza cu "oficial". Asta iti suna tie Bau:devil)

| AstadaNume explică:

Mai am de spus ceva: nu stiu de ce dar, tot timpul cand vb cu ea parca nu gasesc momentul potrivit in care sa o intreb, parca nu ma lasa ceva din mine sa o intreb nu stiu ce sa fac. Faza e ca nici nu stiu cum, pentru ca nici asa direct nu vreau, pentru ca nu vreau un raspuns de genul "scuze dar sti suntem colegi si blabla se tot scoate". As vrea sa stiu ca daca cumva o intreb 90% zice da. Ce ar trebui sa fac pentru ca eu chiar o plac?

| ANdreyuztu a răspuns:

Amice eu zic sa ii spui inainte ca o placi pentru ca ea sa nu se cupleze cu altcineva dupa aia o sa iti para rau Baftahappy