| MaxInsaine a întrebat:

Ceau. Am si eu o intrebare. Am mari dureri de burta, crampe, ma cam doare spatele si incepe sa ma doara zilnic cam de cate 5 ori pe zi si capul. Pe sani mi-au iesit niste buburuze si s-au marit si ma dor tare la atingere, se poate sa fiu insarcinata? Conceperea a fost pe data de 13 octombrie iar prin 20 mi-a venit ciclu, si luna asta la fel tot prin 20, pe teste imi apare tot negativ si sunt tare tare curioasa. Astept raspunsuri, dau funditaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Din cate inteleg eu, tu vrei sa devii mamica si nu reusesti? Consulta un medic ginecologic si explica-i fenomenele care le ai si ca vrei sa devii mamica. El este cel care te va sfatui ce sa faci in aceasta situatie.

3 răspunsuri:
| Jordan023 a răspuns:

Depinde si ce varsa ai, asta poate fi si de la maturizare ca sa zic asa. Nu ai cum sa fi insarcinata si incearca sa iei pastile pentru fiecare ce te doare. Pe viitor daca te mai doare ar fi bine sa te duci la doctor.

| SkyPilot a răspuns:

Aproape sigur ca nu ai ramas, desi nu putem sti 100%. Daca ti-ai inceput viata sexuala de curand, problemele tale sunt rezultatul schimbarilor hormonale. Pentru "buburuze" ar trebui sa vezi un dermatolog.

| grab a răspuns:

Nu esti gravida, dar totusi mergi la doctor ca pari a avea simptoame serioase. succes!