| Zorro a întrebat:

Ceau, as avea și eu o întrebare pentru ca nu mai știu ce sa fac.Am intalnit o fata acum vreo 2 ani am iesit de vreo cateva ori cu ea sa zicem ca am fost impreuna m-am indragostit si nu reusesc sa mi-o mai scot din cap chiar daca de atunci am mai avut relatii. Ce sa fac? ca mie toata ziua imi sta gandul numai la ea noaptea o visez as vrea sa fiu cu ea pentru ca pentru mine nu s-a schimbat nimic dar pentru ea nu nu cred ca mai e asa...

Răspuns Câştigător
| razvan1988 a răspuns:

Pai cum ce sa faci? happy Ii dai un telefon si o intrebi ce face vineri seara/weekend etc., si o intrebi daca are timp pentru o iesire la o cafea(atentie nu film, teatru sau alte chestii din astea->astea sunt deja o intalnire, iar tu esti la stadiul de lamurire a statului relatiei happy ). Daca accepta invitatia, o faci sa se simta bine, dupa care in timp ce va plimbati pe strada deviezi discutia la aspectul ce te intereseaza pe tine: adica ca o doresti ca si iubita/prietena (sau ma rog cum vrei tu sa-i spui). Dar sa faci totul cu stil si educatie, iar in cazul in care nu are pe nimeni iti garantez succesul.hee hee

2 răspunsuri:
| onyka88 a răspuns:

Si de ce nu-i spui? daca si ea simte la fel dar are aceeasi "retinere"ca si tine? nu ar fi pacat sa treaca dragostea pe langa voi...incerca sa mai iesi cu ea, in oras, la suc, la pizza, sau undeva unde sa va placa amandurora, si incearca sa-i explici ce sentimente ai fata de eahappyo sa aiba o reactie, iar tu vei avea un raspuns si vei sti daca se merita sa mergi mai departe sau nu...multa bafta sa aiwinking

| anad a răspuns:

Incerci sa o intalnesti ca din intamplare, discutati, o suni apoi la telefon si va mai intalniti. Bafta!