Un sfat real. Nu te obosi, nu-ti bate capul, pentru in mod sigur o sa ajungi sa suferi intr-un final... este inevitabil... tu fiind mai mic, sigur o sa pui suflet in "relatie", ea o sa se uite dupa ceva pe msaura ei. nu neaparat ca tu nu ai fi (fizic vorbind), dar vezi tu in general femeilor le place ca barbatul sa fie independent si potent (cel putin material) lucruri pe care tu, in secunda de fata nu prea le ai. dar capu' sus, sunt atatea fete in jurul tau. numai bine
N-ai sanse nici la 16 ani. POate de la 18-19 ani incolo sa ai sanse, iar daca vrei sa ai vreo sansa atunci, acum LAS-O IN PACE. Nu stiu care e relatia ta cu ea momentan dar pastreaza o relatie cat mai distanta. Nu zic sa nu vorbesti cu ea... dar nu exagera si nu-i da de inteles ca-ti place de ea.
Eu zic ca nu ai sanse nu cunosc fete care sa se uite baieti mai mici mai ales cand diferenta este de 4 ani ce sa iti faca sa te creasca?
Funda
Nu te supara! Dar fetele nu prea se uita la baieti mai mici! si mai ales asa un decalaj de mare! De obicei ele prefera baieti mult mai mari! Imi pare rau ca iti zic asta dar nu cred ca ai vreo ssansa! Cauta-ti mai bine fete de virsta ta! Succes! Scuze!
Nu fi rau cu el daca are muschi, niste ochi frumosi si are de unde sa ia din buzunarul lui tata si mai e si inalt si frumusel reuseste el
Eu sint realista,de ce sa ii zic povesti baiatului! Chiar daca sa isi gaseasca o fata,si el sa fie de asta cu bani, ea la sigur nu se va uita la el, ci la banii din portofel, pe cind baiatu vad ca are nevoie de dragoste adevarata, nu de bataie de joc!
Apropo pentru 1290-nu cred ca ar trebui sa te uiti la fete mai mari, la virsta ta trebuie sa te distrezi, nu sa stai sa suferi!
Eee nu s-ar uita hai sa fim seriosi... cu cativa pupici si restul tot s-ar scoate baiatul si sa fim sinceri la mai multe nici el nu se asteapta. Si poate e fata de 19 ani cuminte care sta pe acasa si restul nu care sta in oras, in club cu fite si figuri. Orice fata cauta un baiat/sincer si restul dar totu la 15 ani neimpliniti e cam greu sa agati o fata de 19 ani.
ionut3008 întreabă: