Da sunt pe jumatate de acord cu KamwnSodium dar daca acel baiat e de incredere (poate este) atunci accepta sa fii cu el. Sa iti spun ceva: sa presupunem ca exista un om/creatura cu puteri supranaturale si mi-ar spune ca omoara toate fiintele de pe planeta daca nu ma omor/ma sinucid.Eu as alege sa traiesc eu. E asa este si in problema ta (sa nu iti pese niciodata de altcineva in afara de tine) cum ar veni tu esti mereu pe PRIMUL loc.
Nu poti avea incredere in cei cunoscuti pe mess.El nu este genul de tip pentru tine..Acum daca sta cu fata aia spune-i asa: eu nu vreau sa va despart! Sunteti un cuplu iar eu nu sunt genul sa ma bag singura in seama
S u c c e s frumusico:*
Parerea mea. ca baiatul nu este potrivit daca asa face cand are prietena pe Ely. daca ar fi sa fie cu tine tot asa ar face si cu alta? sau poate ca nu. eu zic sa incerci sa fiti doar prieteni sa vez cum e el..si apoi daca va fi sa fie. o sa fiti impreuna nu te lasa sedusa de frumusete, nu asta conteaza cel mai mult. conteaza si sufletul si respectul lui fata de tine. Succes. sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor :*!
Eu zic sa-l lasi in pace. daca asa face cu fata aia nu ai nicio garantie ca la un moment`dat o sa faca asa si cu tine. sa aiba la status ca te iubeste si sa se dea la alta. baietii de genul nu se prea schimba
Plus ca ai dreptate, in locul fetei aceleia nu ti-ar conveni deloc..deci zic sa-l lasi in pace
E nesimtit daca e cu una si se da la alta. Scoate-l din lista si gata! Acesti baieti trebuie ocoliti ca sa nu iti faca probleme si sa nu ai de suferit.
Vrea sa se joace cu tine si inacelasi timp sa-si bata joc de prietena lui.Nu poti sa ai nici o relatie cu el! Renunta, doar se joaca!
I-am spus asta de " n " orii dar el o tine pe a lui si face pe suparatu'
M-ai inteles gresit cred eu am vrut sa spun ca daca tie iti este bine cu el stai cu el si sa nu iti pese de fata aia.
Vezi că s-ar putea să încerce să te fraierească, şi să profite de naivitatea ta. Iar după ce se satură să se întoarcă la prietena lui şi să te lase cu buza umflată. Sfatul meu fereşte-te de comunicarea cu el, dacă nu e dispus să renunţe la prietena lui pentru tine înseamnă că nu te iubeşte ci te amăgeşte.