| NoTime a întrebat:

Ceau.Deci azi la scoala a fost super (primul an in aceasta scoala) un coleg de al meu imediat cand m-a vazut asa dezorientata deoarece nu stiam unde este clasa a venit la mine si m-a intrebat ce clasa sunt si am aflat ca este coleg cu mine.Cand sa plecam a venit la mine si am vorbit de una si de alta si dupa aia mi-am dat seama ca acum 1 an am fost cu el si cu inca catvi prieteni (grup) la munte si acolo a zis ca ma place si din astea daca vreau sa Fin cu el da eu atunci nu l-am bagat in seama.Acum ma mai intrebat o data si eu i-am zis c ana uitat de atunci si a zis ca tot la mine s-a gandit si din astea.Si acum intrebarea:Nu stiu sa raspund la intrebarea lui de a fii cu mine? Va rog sa ma scuzatzi daca am greseli de ortografie.Multumesc.Dau fundita la raspunsurile la care cred eu ca sunt folositore si ala restul VOT.Pa pa pa.

Răspuns Câştigător
| Darius19002 a răspuns:

Buna. Eu zic sa mai vorbesti cu el, sa vezi daca sentimentele lui pentru tine sunt sincere si daca is sincere, si simti ceva pentru el eu spun ca ai putea sa-i spui DA

3 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Păi dacă îţi place şi ţie de el spune-i că da.

Succes!

| ionutzul31 a răspuns:

Mai studiaza-i putin comportamentul...nu cred ca ti-ar conveni sa fie cu tine doar pentru a te putea face ceva de ras, sa chestii d-astea.Nu?winking

| adelynaa a răspuns:

Daca iti place tipul si vrei sa fi cu el spune-i ca te bucura revederea cu el si ti-ar placea sa fi cu el, deci ii poti spune da.