anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau, duminică trecută am făcut sex neprotejat și am aflat ca am candida, am început marți să iau cremă și IntimoHelp recomandat de doctorița, pastilele astea sunt cumva ovule? pot să mă facă însărcinată?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cum adica sa ramai insarcinata? Aceste pastile nu au nicio treaba cu sarcina, asa se numesc ele, nu inseamna ca actioneaza exact ca ovulul eliberat lunar inainte de menstruatie. Daca nu faci sex si niciun spermatozoid nu fecundeaza acest ovul, nu exista niciun risc, stai calma.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu te pot face însărcinată, dar sperma o poate face*

| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

De înseamnă dprrkms?

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am corectat, scuze.

Am înțeles, deci tot sunt șanse de duminică așa-i …pfuai…

Dar din cauza pastilelor se poate? gen am mai făcut neprotejat cu el și nu am pățit nimic, eu vreau doar să știu dacă pastilele pot ajuta la așa ceva

Nu e recomandat sub nicio forma sa iei de capul tau, discuta cu mediul de familie sau cu farmacistul.
https://youtu.be/5N0RF4L6vOE?si=No0YsjR1oGtajpNs

Am discutat cu medicul de familie, eu vreau doar să știu ca aceste pastile nu pot lăsa sarcina

Pastilele nu te lasă însărcinată, nimic nu te poate lăsa însărcinată, cu excepția spermei.
Bafta!

Mulțumesc mult!

| Neo12md a răspuns:

În primul rând niciun medicament nu te poate face însărcinată dar în al doilea rând depinde dacă a nimerit vreun spermatozoid în ovul.