| Nevazutul a întrebat:

Ceau! Imi poate spune si mie cineva ce poate sa insemne cand o tipa iti spune ca nu esti genul ei? Tipa respectiva este o prietenea de a mea cu care am inceput sa vorbesc de cateva luni dupa 4 ani. Si acum cateva zile am vorbit destul de mult la telefon dar imi zice ca eu nu sunt genul ei si ca oricum nu ar vrea sa isi faca iubit prea curand si ca regreta ca mi-a dat niste motive la inceput care eu am avut speranta ca vom fi impreuna. Ce poate sa insemne asta?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La vîrsta la care este ea nu ai ce sa i ceri, este instabilă emotional, imatură, deci nu ai nicio șansă sa fi cu ea, ea desii nu m ai este minoră la fizic, la minte incă este necoaptă, imatură, visează fata, cai verzi pe pereți, ea crede că va găsii pe făt frumos din basme, plin de bani ca J.r din Dallas, dar se va "trezi" ea vreodată la realitate, si atunci o sa i fie greu sa se adapteze la viața adevărată, nu la aia din filmele americane, sau telenovelele spaniole, unde totul este roz, si toti au bani cu sacul, Românii incă nu s au trezit din visul numit Dallas, ei incă mai visează la viața de lux pe care o avea J.R, vise nene, nu o sa ajungă Romania niciodată la banii si puterea lui J.R.

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dragul meu prieten orice fata isi spune "nu esti genul meu" inseamna clar ca nu te place, spus intr-o forma eleganta

Pe scurt, nu te place si singura scuză ca sa nu te simti tu jignit este ca nu esti genul ei, ca s a gîndit ea asa peste noapte ca nu vă potriviti si ca nu vrea sa ti faci tu sperante degeaba. Adevaratul motiv este că fata caută pe unul cu bani, fata e pe interes, iar daca tu nu prezinti interes pentru ea adică nu ai bani, atunci ei nu i trebuie doar sex, ăla trece, ea vrea bani, dacă ai salariu vreo 500 1000 de euro sa vezi tu cum te vrea, esti numai al ei, materialiste curve. Ce vîrstă ai tu? dar ea?

| Nevazutul explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu 23 si ea 20. Pare plauzibil acest raspuns

Clar ca nu viseaza ce trebuie. Deci raspunsurile tale sunt cele mai ok. Ceea ce mi ai zis tu se potriveste de minune pe piele ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nevazutul):

Mă bucur ca ti am fost de folos cu ceva.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nevazutul):

La vîrsta la care este ea nu ai ce sa i ceri, este instabilă emotional, imatură, deci nu ai nicio șansă sa fi cu ea, ea desii nu m ai este minoră la fizic, la minte incă este necoaptă, imatură, visează fata, cai verzi pe pereți, ea crede că va găsii pe făt frumos din basme, plin de bani ca J.r din Dallas, dar se va "trezi" ea vreodată la realitate, si atunci o sa i fie greu sa se adapteze la viața adevărată, nu la aia din filmele americane, sau telenovelele spaniole, unde totul este roz, si toti au bani cu sacul, Românii incă nu s au trezit din visul numit Dallas, ei incă mai visează la viața de lux pe care o avea J.R, vise nene, nu o sa ajungă Romania niciodată la banii si puterea lui J.R.

Mersi mult pentru fundă, si succes cu alte relatii de prietenie caută si tu fete care nu sunt materialiste, caută una cu care sa te potrivesti, chiar mai mare decit tine, lasă le pe astea de 20 de ani, că incă visează frumos, nu le trezii din letargie lasa le acolo la mămica lor, sa le m ai crească vreo 20 de anilaughing

Cu siguranta asa voi face laughing. nici o problema, fete sunt destule. Imi place modul cum abordezi problemele astea laughing

| Oana92 a răspuns:

Ca nu te place. Ti-a zis-o direct, e inutil sa cauti semnificatii ascunse in asta...

| Nevazutul explică (pentru Oana92):

Mersi,Oana. ca e sau nu asa tipa stie ce l mai bine. tu fiind femei e posibil sa ai si tu dreptatewinking

| Oana92 a răspuns (pentru Nevazutul):

E POSIBIL sa am dreptate? Doar POSIBIL? Pai ti-a zis in fata ca nu esti genul ei, ce ai vrea sa iti mai faca sa intelegi asta? Vrei sa lege un banner de un avion si sa il trimita prin tara, sa dea anunt la protv?

| Nevazutul explică (pentru Oana92):

Exagerezi si tu aici. Nu sunt disperat din cauza asta, imi pot gasi si pe altcineva care sa fie asa pe gustul meu. Doar eram interesat sa vad de ce o fata are zsice una ca asta. Nu e capat de tara aiciwinking

| WaterDrop a răspuns:

Inseamna ca nu te`ai chinuit indeajuns de mult sa o faci sa te placa.Las`o si cauta alta care sa te placa si ea la randul ei.

| OMFGConrad a răspuns:

Că nu te vrea!

| LostInPark a răspuns:

Bla, bla, ele nu vor iubiti, bine doar cand le cade cu tronc unul, dar ui' ca nu esti tu din nefericire.Lasa ca-i mai bine, decat peste 4 luni sa ajungi pe aici sa sperii lumea cu intrebari disperate.
Inseamna "Back the f#ck up!" si ghinion maxim, ca ea te-a acceptat 4 ani ca amic in friendzone.Adica stii, cati feromoni lipsa sa ai, ca sa nu tavaliti macar o singura data un covor dintr-ala pufos.

| Vlad9512 a răspuns:

Inseamna ca te baga in friendzone, iti recomand sa lasi toata aceasta prietenie.