| 1290 a întrebat:

Ceau, intrebarea asta este pentru fete. Fetelor va rog sa imi spuneti imi place de o fata sincer pot sa spun ca o iubesc dar ea deja m-a refuzat de 2 ori straight face spunand ca nu este pregatita si ca sa ramanem doar prieteni. Ma inteleg bine cu ea dar sincer nu pot sa accept refuzul stiu ii cam penala faza dar, sincer nu trece o zi fara sa ma gandesc la ea si sa ma uit la poza de ai ei va rog spuneti-mi mai exista vreo sansa sa o fac sa simta ceva pentru mine sau ceva straight face! Dati-mi parerea voastra va rog happy! Fundaa happy

Răspuns Câştigător
| Mytsaa a răspuns:

Nu stiu daca chiar mai exista sanse, deja te-a refuzat de doua ori, dar ca sa nu te descurajez de tot, pot sa-ti spun sa o mai lasi un pic, sa mai treaca timpul si mai tarziu incearca s-o inviti la un suc.happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ACCEPTĂ REALITATEA!
Nu poți face pe cineva să te placă cât ai bate din palme sau pentru că tu îți dorești asta! Unele relații pot fi doar amicale.
Poate și voi sunteți în situația asta!
Ca să câștigi,trebuie să înveți mai întâi să pierzi!
Nu mai insista.Ea deja știe ce sentimente ai, iar dacă se va răzgândi, probabil va deschide subiectul. Dacă nu vrei să-i pierzi prietenia lasă lucrurile așa.
E cel mai bine acum, altfel, cu insistența doar le vei înrăutăți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Poate te place si ii este rusine sa iti zica.Nu iti pierde speranta.

| sebby27 a răspuns:

Nu e atrasa de tine.Clar.
Sfatul meu : cauta alta!
N-are rost sa dezvolti o obsesie pentru ea.Te va incurca.Asa eram si eu, gandeam ca numa una exista pe pamant.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Cel mai bun sfat pentru tine acuma e sa treci mai departe, si ea sa afle astawinking.
doar atunci ai putea sa ai o sansa MICA sasi schimbe parerea si sa se intoarca la tine, dar daca mai stai pe capu ei nai sa reusesti

| OPersoanaAnume a răspuns:

Parerea mea este sa-ti orientezi placerile sa zic asa spre genul masculin
Daca te-a refuzat o data...de doua ori o sa o mai faca. Deci...