Si eu eram in aceeasi situatie, dar acum o luna am renuntat la el si m-am departat. Mi-am dat seama ca nu merita, eu p-al meu in cun d 14 ani si niciodata n-a fost asa cum l-am descoperit acum. Incearca sa te interesezi d el, si vezi cum reactioneaza. Vorbeste cu fete care au fost cu el, intereseaza`te afla cat mai multe despre el.Si dupa e alegerea ta, renunti sau mergi inainte! Sper ca m-ai inteles! Mult noroc!:*
E clar ca te place, poate ii e jena sa ti zica pentru ca nu stie cum vei reactiona
Buna:*
Sigur te place dar ii e frica de raspunsul tau.Ar trebui sa vorbesti cu el sau sa incerci sa filtrezi cu el.Cand se uita el la tine,uita`te si tu,stai in preajma lui, fa`l sa rada, dai de inteles ca il placi si tu si sigur o sa isi dea si el seama si o sa vina sa te intrebe daca vrei sa fii cu el:X.
Poate ca te place! Nu stiu ce sa-ti zic...si eu sunt intr-o astfel de situatie. Poate ca are o anume simpatie fata de tine.
Si eu sunt in exact aceeasi situatzie... si nu stiu cum sa il fac sa ma placa din ce in ce mai mult eu il ador. dar nu stiu... ma puteti ajuta pls? trm mesaj cu solutia.msm:*