Pai daca te place iti va spune fata i n fata dar uh in orice caz ma intreab-o odata si zi sa iti rasp pe loc
Poate e, mai timita si nu vrea sa recunosca! saw poate ei nu ii place de tine ~incearca si u sa va mai intalniti poate cedeaza!
Am intrebat`o daca ma place, a zis foarte tare si clar ca DA, bine o sa mai incerc
Mai nucred ca este vorba ca este timida...nu stiu poatea avut un prieten care a dezamagito in vreun fel si vrea sa vada daca poate avea incredere in tine...asteapta sa vezi ce se intampla caci probabil te testeaza sa vada ce vrei de fapt daca esti dispus sa o astepti sa se obisnuiasca, cu tine, daca ai sa faci asa si ea o sa fie cu tine nu ai cum sa regreti succes!
Vrea sa se lase mai greu, sa fie mai misterioasa...etc.A auzit ea ca asa e mai bine sa faci cu baietii si de asta face asa. Daca ti-a zis ca te place, atunci te place. Daca vezi ca tot asa o tine(adica face pe inabordabila), fii un pic mai rece cu ea si sa vezi cum te va cauta ea pe tineBafta.
Mai omule, gandeste-te, ea te place dar nu trebuie' sa fii pervers. De asta ne temem noi, noi cautam baieti draguti. I-ai spus ca o iubesti?
Nu. cum sa-i spun ca o iubesc, nu am 3 ani
cum am fost pervers? ca am incercat sa o ating?
Din cate am inteles ea ar fi timida. daca iti doresti asa de mult sa fii cu ea atunci spune-i, dovedestei. daca continua sa fie asa intreab-o de ce se comporta asa. Bafta!
Si cum sa ii dovedesc? de spus am incercat, am intrebat`o daca vrea si nu a zis nici da nici nu, de tinut dupa ea mii foarte greu
Daca ai incercat totul chiar nu inteleg ce vrea fata asta. ori se lasa greu si dupa ce ai spus tu nu stiu daca o sa reusesti sa o indupleci. chiar nu mai stiu ce ai putea sa faci.imi pare rau
Asa, am revenit la acest subiect, am luat`o cu indiferenta cam 3-4 zile si parca i-a venit mintea la cap la fata asta, am iesit mi-a zis DA la prietenie si cand sa iasa din bus (merem cu busu acas) dau sa o sarut, ii zic "uitate la mine" se uita ma indrept sa o sarut si zice "nu acum"! muream, de ce nu a vrut nu stiu. chit ca mi-a acceptat cererea de prietenie
succes
Hey parerea mea e bine sa spui ca o iubesti asta nu inseamna ca ai 3 ani din contra areti ca esti matur si i spui in fata ceea ce simti daca i spui mai ales daca simti ceva cu adevarat pentru ea ea iti va raspunde cu celasi sentiment de iubire evident daca il ai si tu fata de ea crede-ma momentan este varsta este usor manipulata de toate sfaturile pe care le primeste ca daca te lasi esti coniderata... si de aceea noi oameni ne-am introdus acest concept si cu greu scapam de el ia arata-i tu ca vei fi langa ea si la bine si la greu demonstreazai prin sentimente ca o iubesti dar si spune-i si cand ea o sa fie 100% sigura o sa vezi ca iti va ceda dar dupa ce iti va ceda ai grija so pastrezi iti doresc succes si sa fi iubit si cat mai optimist