| Roby_2777 a întrebat:

Ceau pentru toata lumea sunt roby, si am avut o prietena care m-a parasit. Ea zice ca m-am batut joc de ea, dar nu e adevarat. Ea mi-a spus ca daca o mai vad pe strada sa nu o mai salut crying si sa uit de ea, dar nu pot face asta sad ce sa fac ca sa uit de ea, sau ca sa fim din nou impreuna? please zicetim big grin

5 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

In primul rand pare foarte suparata pe tine si in al 2-lea rand ar trebui sa ne spui ce s-a intamplat de crede ca ti-ai batut joc de ea

| Georgix a răspuns:

"ce sa fac ca sa uit de ea"--->pur si simplu incearca sa nu te mai gandesti la ea(stiu ca o sa fie greu la inceput), ocupati timpu` cu diferite activitati.

"ca sa fim din nou impreuna"--->ai spus ca ea te-a parasit, daca o sa regrete ca v-ati despartit o sa te caute, pana atunci te sfatuiesc sa o tratezi cu indiferenta.

| Flav a răspuns:

Hai sa-ti dau un sfat, ca de la barbat la barbat: nu alerga dupa caruta care nu te asteapta!

| Skumpu a răspuns:

Fra...sunt Flo nu stiu ce sa zic.incearca mai bine sa uiti incercand cu o alta persoana si distreazate...nu ii da atentie

| clauss a răspuns:

Dupa cum le cunosc eu pe fete si mai ales daca ti ai batut joc de ea asa cum spune, e mai greu sa dea inapoi, stiu ca ti e greu, te omoara gandul ca ai ramas singur, nu mai ai cu cine te pupacii, dar fi barbat si aduna te, nu era singura persoana, mai sunt fete poate mai bune ca ea, asa ca mergi mai departe