| Ruxyana a întrebat:

Ceauwinking
Pfff... nici nu stiu cu ce sa inceplaughing
Astazi am aflat ca ultima persoana in care mai puteam sa am incredere ma "barfit" pe la spateangry.
Pff... ce aiurea ma simt...toti in fata mea sunt ingeri si pe la spate sunt "draci" de ce sunt atat de perversi si de prefacuti oamenii din ziua de azi angry?
De ce dca esti bun te iau totii de prost? Nu inteleg persoanele astea.acum ma simt asa singura cand stiu ca nu pot sa am incredere nici macar in mine bareminte in altu... angry...crying
ma simt penibil ce sa facc? in cine sa mai am incredere ca nici eu nu mai stiu...(fara mishtouriwinking...)

Răspuns Câştigător
| ani63 a răspuns:

In primul rand sa ai incredere in tine. Fara misto si eu asa am patit, m-am bulversat o buna bucata de vreme, am trimis pe toti pe alte taramuri.Ma simt minunat fara prieteni, stii cum se spune :gura lumii nu o poti inchide(sau asa ceva)daca bagi in seama tot ce se spune despre tine o sa inebunesti.
Incearca sa traiesti fara sa-ti pese de ce zic altii si iti garantez ca o sa te simti mult mai bine.
bafta!

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Neîncrederea şi minciuna sunt cele mai bune arme în relaţiile interumane.
"Prietenii tăi" aplică asta deja, tu când ai de gând?
Dintre tine şi prietenii tăi contezi exclusiv tu. Aşa cum şi pentru prietenii tăi dintre ei şi tu contează doar ei happy

| HBK a răspuns:

E bine ca ti s-a intamplat si tie mai bine mai devreme decat mai tarziu, sa nu ti acorzi increderea deplina in toti, indiferent de circumstante.Pe langa asta, ar trebui sa te obisnuiesti, viata iti mai da din cand in cand cate "o palma".

| 16.laura.16 a răspuns:

Esti sigura ca te-a barfit? Daca,, ai aflat,, trebuie sa vb cu persoana respectiva pentru ca exista posibilitatea sa fi fost dezinformata.
In rest, problema se pune la nivelul asteptarilor:cu cat ai asteptari mai mari ca atat vei fi mai dezamagita.
Ai grija de tine!

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Te inteleg perfect...am si eu problema asta. Eu incercsa ignor persoanele acelea pentru ca indiferenta doare mai tare. Pur si simplu cand mai vine vorba de lucruri mai personale nu mai spune nimanui si asa o sa le dai de inteles ca increderea ta in acele persoane a murit. Incearca sa cunosti prieteni noi...eu asa am facut si ma simt mult mai bine. succes si sper ca te-am ajutat!