Bai copile asculta-ma ca e cel mai bine sa nu stie nimeni. Daca afla altii poate sunt invidiosi si o sa va despartiti.Si ei poate ii este frica de parintii ei sau alte motive... taci din gura si tine aproape de fata ca nu trebuie sa stie niciun prieten cat de apropiat ar fi, dragostea nu e ceva cu care sa te lauzi e ceva ce traiesti, saruturile in public nu definesc dragostea ba mai mult te fac sa pari penibil pentru ca daca iubesti o persoana trebuie s aii spui ei sau sa ii arati dar nu trebuie sa strigi in gura mare si nu ai nevoie de reclama.
Cand sunteti voi 2 de mana trebuie sa va doara in cur de ce zice lumea.Pentru ca sunteti doar voi doi.
Spune-i parera ta, ca nu esti de acord si da motivul, daca ea are un motiv mai bun si serios atunci daca o iubesti fa ce spune, funda?
Daca nu vrea inseamna ca ii este rusine cu tine. Daca ii este rusine cu tine las-o
Bai copile asculta-ma ca e cel mai bine sa nu stie nimeni. Daca afla altii poate sunt invidiosi si o sa va despartiti.Si ei poate ii este frica de parintii ei sau alte motive... taci din gura si tine aproape de fata ca nu trebuie sa stie niciun prieten cat de apropiat ar fi, dragostea nu e ceva cu care sa te lauzi e ceva ce traiesti, saruturile in public nu definesc dragostea ba mai mult te fac sa pari penibil pentru ca daca iubesti o persoana trebuie s aii spui ei sau sa ii arati dar nu trebuie sa strigi in gura mare si nu ai nevoie de reclama.
Nu ca vreau sa ma dau mare. nu mi se pare normal sa o tinem secreta... nici macar prietenii apropriati sa nu stie? Nici eu nu vreau sa stie tot orasu ca suntem impreuna, dar nici sa nu stie macar un prieten.
Dar ea de ce sa teme sa faca relatia publica?
Si daca nu vrea sa stie nici prietenii care e problema? sincer, daca nu iti convine gaseste alta fata cu care sa te dai mare, eu asta vad la tine.
Tu nu prea intelegi... Eu chiar o iubesc. Eu nu sunt genul de tip care sa foloseasca pe cineva doar ca sa se de-a mare.
Nu mi se pare ok sa ma ascund ca sa o sarut, sa o tin de mana sau sa-i spun ca o iubesc.
Poate nu se simte pregatita.
Inseamna ca ii rusine cu tine! Am si eu o prietena care a avut o relatie de 1 an cu un baiat si nimeni nu si-a dat seama dar mi se pare o prostie! Nu trebuie sa va pese de ce zice lumea
Gabriel_Nicolae_1968 întreabă: