| 1290 a întrebat:

Ceau,suna cam ciudat problema mea.Eu ma epilez cu lama jos la... Si de fiecare data dupa o zi doua ma irit,imi apar multe punctulesc, bubite mici rosii.Si nu stiu mi rusine sa fac sex cu prietena mea din cauza asta poate ati mai patit careva asa ceva si stiti de la ce este. Fundaahappy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Foloseste crema epilatoare, nu mai folosi lama.
Cauta crema epilatoare pentru piele sensibila, respecta instructiunile pe care le are(timpul de actionare, in special) si n-o sa mai ai probleme.
Renunta la lama.

| darrio2007 a răspuns (pentru greece12):

Cel mai bun raspuns din toate de aici.

| greece12 a răspuns (pentru darrio2007):

E si primul pe ziua de azi, m-ai luat prin surprindere!happy
De ce s-ar chinui atat cu lama, cand cu crema epilatoare e atat de simplu?

O zi buna sa ai, Darrio!
happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru greece12):

Scumpa la vedere!big grin

| greece12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Asa zici, asa e...
Dar cat de scumpa poti fi zicand asta!
happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru greece12):

Nu te-am,, vazut ''' ieri si imi era dor de tine!

nu am intentiii,, rele ''

| greece12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Din ce in ce mai scumpa!
happy
Da, am lipsit, dar motivat...

In plus dupa ceara nu ramane ca dupa lama.Probabil ca este mai putin dureros cu lama.O zi buna, Greece!

Este mai complicat si, daca te grabesti sau iti tremura mana, chiar riscant.
La ceara, un minut in minus la timpul de asteptare iti lasa pielea catifelata si fara probleme, curata si hidratata.
Doar speli crema cu grija...doare?

Nu stiu daca doare.Nu am facut asta niciodata.Cand eram eu mai tinerel nu se pomenea de asa ceva. Poate doar la partea feminina.

Stiu,Darrio.
happy
Oricum,te asigur ca nu doare.
Deloc!

Ok.

18 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Crema depilatoare. Exista crema speciala pentru zona intima (cred ca de la Farmec ).E simplu de folosit si fara dureri. Poti folosi si crema cu care te dai dupa acesta operatiune care calmeza iritatiile!

| Madayna a răspuns:

Incarca sa-ti dai cu crema de ras inainte sa dai cu lama, nu o sa te mai iriti.

| SefaTa97 a răspuns:

Bună.
Rade-te de sus în jos, şi foloseşte întotdeauna bic nou.
Dă-te cu alifie de gălbenele.

| buburuza2007 a răspuns:

E ceva absolut normal, nu ai de ce sa-ti faci griji, si la fete se intampla chestia asta, nu e ceva anormal, nu ai de sa-ti fie rusine

| Mayuri a răspuns:

Da,si este extrem de aiurea. Merge reteta : spuma de ras nivea senzitive+gilette mac 3 + crema hidratanta pentru zona intima aplicata imediat dupa epilare+la cateva ore dupa.

| Roxana20090 a răspuns:

Pai asa mai patesc si eu cand ma rad jos se numeste iritatie incearca sa nu te razi des sau cumparati o crema ceva de la farmacie.

| CristinaABC a răspuns:

La fete exact asa se intimpla, cred ca este ca o alergie a pielii de la lama de ras.In fine, dupa ce o folosestidate cu crem de corp si apoi cu pudra, daca ai.Sau in timpul epilarii foloseste multa spuma, sa te epilezi in spuma.Baftawinking