Foloseste crema epilatoare, nu mai folosi lama.
Cauta crema epilatoare pentru piele sensibila, respecta instructiunile pe care le are(timpul de actionare, in special) si n-o sa mai ai probleme.
Renunta la lama.
Cel mai bun raspuns din toate de aici.
E si primul pe ziua de azi, m-ai luat prin surprindere!
De ce s-ar chinui atat cu lama, cand cu crema epilatoare e atat de simplu?
O zi buna sa ai, Darrio!
Scumpa la vedere!
Asa zici, asa e...
Dar cat de scumpa poti fi zicand asta!
Nu te-am,, vazut ''' ieri si imi era dor de tine!
nu am intentiii,, rele ''
Din ce in ce mai scumpa!
Da, am lipsit, dar motivat...
In plus dupa ceara nu ramane ca dupa lama.Probabil ca este mai putin dureros cu lama.O zi buna, Greece!
Este mai complicat si, daca te grabesti sau iti tremura mana, chiar riscant.
La ceara, un minut in minus la timpul de asteptare iti lasa pielea catifelata si fara probleme, curata si hidratata.
Doar speli crema cu grija...doare?
Nu stiu daca doare.Nu am facut asta niciodata.Cand eram eu mai tinerel nu se pomenea de asa ceva. Poate doar la partea feminina.
Stiu,Darrio.
Oricum,te asigur ca nu doare.
Deloc!
Ok.
Crema depilatoare. Exista crema speciala pentru zona intima (cred ca de la Farmec ).E simplu de folosit si fara dureri. Poti folosi si crema cu care te dai dupa acesta operatiune care calmeza iritatiile!
Incarca sa-ti dai cu crema de ras inainte sa dai cu lama, nu o sa te mai iriti.
Bună.
Rade-te de sus în jos, şi foloseşte întotdeauna bic nou.
Dă-te cu alifie de gălbenele.
E ceva absolut normal, nu ai de ce sa-ti faci griji, si la fete se intampla chestia asta, nu e ceva anormal, nu ai de sa-ti fie rusine
Da,si este extrem de aiurea. Merge reteta : spuma de ras nivea senzitive+gilette mac 3 + crema hidratanta pentru zona intima aplicata imediat dupa epilare+la cateva ore dupa.
Pai asa mai patesc si eu cand ma rad jos se numeste iritatie incearca sa nu te razi des sau cumparati o crema ceva de la farmacie.
La fete exact asa se intimpla, cred ca este ca o alergie a pielii de la lama de ras.In fine, dupa ce o folosestidate cu crem de corp si apoi cu pudra, daca ai.Sau in timpul epilarii foloseste multa spuma, sa te epilezi in spuma.Bafta