Tu trebuie sa stii ca o relatie nu tine la nesfarsit,"unde e dragoste e si razboi."
O prietenie cu adevarat nu exista.
Vorbeste cu cineva matur mai apropiat tie, eventual mama, bunica, matusa, verisoara etc.
O sa dai peste multe in viata iar aceea fata nu-ti merita prietenia.
Intodeauna cand anumite persoane iti fac in ciuda anumite chestii si te rad pe la spate, tu aratale indiferenta chiar daca in sufletul tau e razboi.
Fii o invingatoare si lasa-i pe ceilaltzi sa fie cum sunt ei.Doar stii vorba aia "Cine rade la urma, rade mai bine"
Sa stii ca tu poate ai fi putut fi 1 an, 2, 3 cu baiatul respectiv iar eventual, tot v-ati fi despartit, ca de, sunteti la varsta in care experimentati si va indragostiti repede. Dar prietenia ta cu fata aceea ar putea dura toata viata (exemplu: eu am 16 ani si am un prieten foarte bun de la 3 ani si inca nu ne-am certat deloc). Deci sfatul meu este sa-l uiti pe respectiv, fiindca lui clar nu i-a pasat de tine, asa ca nu vad de ce tie ti-ar mai pasa de el acum, amintesteti clipele frumoase cu el si continua relatia cu prietena ta si fii alaturi de ea cand se va desparti de el, caci daca ti-a facut tie asta sigur i-o a face si ei
Pai, prietena ta ti-a tras teapa pe la spate, deci nu iti este prietena, deci nu mai ai ce prietenie sa continui cu ea. Cat despre el... si-a batut joc de tine. Bine ca e dupa doua saptamani impreuna, nu dupa doi ani.
El e un nesimtit pentru ca te lasa pentru prt ta
si prt ta nu e o prietena adevarata care tine la tine si sa te incurajeze la orice necaz
eu zic sa pui stop cu amandoi
ai grija :*
Imi pare rau sa aud asta, daca asa-zisa ta prietena cea mai buna ti-a facut asta, nu merita sa mai stai cu ea deloc. Te sfatuiesc sa incetezi orice legatura cu ea, pentru ca altfel o sa suferi, iar asta este exact ceea ce isi doreste.
Uita de acest fapt nesemnificativ, las-o si pe prietena ta in urma si incearca sa te distrezi cat mai mult!
In viata trebuie sa iti alegi prietenii cu foarte multa grija.
Sper ca te-am ajutat!
Daca prietena ta cea mai buna a facut asta inseamna ca nu e o prietena adevarata. de ce sa incerci sa te impaci cu ea? e clar ca nu e deloc loiala si ca nici nu ii pasa de tine. uita-i pe amandoi si cauta alte persoane care sa te merite
Daca il iubesti e acel baiat ``luptate`` pentru el nu renunta, dar daca ti mai mult la prietena ta incearca sa-l uiti si sati zici:"ea e prietena mea, nu avea de unde sa stii no o sa distrugem prietenia noastra doar pentru un tip"
Eu stiu cel mai bine povestea) (bibi de la bloc, tuu)
Georgi. bun ca ai terminat cu el, Deian isi batea joc de amandoua Cu Georgi a mica o umblat ca nu avea ce sa faca.si stia ca ii placea lu Catalina de el Atunci s-o chinuit baiatu sa va intoarca pe toate 3 in pozitia care ii convine lui
Bun ca te-ai despartit de el