anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau, sunt impreuna cu un baiat de 1 an si 2 luni si in ultima vreme ne certam si stam cam suparati mai mereu.inainte de mine el a mai avut 3 relatii serioase la care a tinut foarte mult si tot timpu cand aduc vorba despre ele sau de una din ele, se supara chiar daca el e de vina. el are 22 ani si eu am 18.si e primul baiat cu care am fc sex.sunt foarte multe dati cand ne certam si cand ma compara cu ele si ma deranjeaza f tare...tot timpul imi zice ca nu mai tine la ele, ca nu-l mai intereseaza insa daca zic ceva de ele imi zice ca dc ii jignesc fosta prietena, ce ma intereseaza pe mine de ea? acum imi zice de ele ca nu le-a iubit acum ca da.eu nu stiu ce sa mai inteleg.am impresia ca nu ma iubeste pe cat zice. inca o faza.la a doua relatie si-a facut pentru prietena lui tatuaj pe mana cu numele ei., la a treia i-a facut alt tatuaj cu 2 stelute, si acum cateva luni mi-a fc si mie unul cu numele meu pe picior, cica surpriza. mi-e nu mi-a placut pentru ca asa pur si simplu m-a bagat in aceeasi situatie cu celelalte. i-am zis ca nu-mi place si mi-a zis ca celelalte tatuaje erau inainte ca sa le vada lumea sa se laude si ca de abia asta e pe bune, sa-l stiu doar eu. da-ti va rog un sfat ce sa fac. spuneti-mi si mie o parere sa vad care e treaba, poate gandesc eu aiurea.va multumesc.pwwp

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Din moment ce ti-a facut si din moment ce e pr tau te iubeste. e normal sa nu uite celelate relatii. si eu compar lumeabig grin. fi tuh mai buna nu-i mai face scene de gelozie ai icnredere in el lupta pentru el si totul o sa fie bine. numai pune l suflet cand te compara fi doar mai buna.

1 răspuns:
| ciupy91 a răspuns:

Pai nu gandesti aiurea dar baiatu vrea doar aventuri,iar dupa asa zisele aventuri isi face cate un tatuaj sa se laude,nu e genu tauwinkingincearca in alta parte, renunta la el., nu te-ar face fericitaa