| Alexandra_1133 a întrebat:

Ceau...sunt virgina si prietenul meu tot imi zice sa facem sex...intre timp m-am gandit la ceva are ceva daca fac sex anal cu el si nu normal pentru ca vreau sa raman virgina in p#*#*a

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Daca vei avea himenul intact, nu inseamna neaparat, ca vei fi si virgina. Virginitatea este ceva mai mult psihic, decat fizic. Dupa primul contact sexual (de orice fel) nu te vei mai putea numi virgina, vei fi deja sexual activa.
Iar sexul anal prezinta nenumarate riscuri, cum ar fi: fisuri anale, hemoroizi, slabirea muchilor, uneori chiar ruperea lor, incontinenta anala, s. a. m. d. Plus, fata/femeia poate ramane traumatizata psihic (nu doar fizic) pentru tot restul vietii. Nu este deloc placut sa-ti incepi viata sexuala in felul acesta. Pana la urma, vrei sa simti durere sau placere?! Nu ti-as recomanda practicarea sexului anal, in orice caz, nu la varsta asta. Esti inca prea tanara, prea fragila.
Sa ai grija de tine! Numai bine!

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Alexandra, multumesc pentru apreciere! Numai bine!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Dupa primul contact sexual oricum nu mai esti virgina, chiar daca himenul este prezent. Daca tii la el eu zic ca mai bine o faceti normal. In plus, sexul anal are foarte multe riscuri si am inteles ca este si dureros:-s. Daca totusi iti doresti asta, ii poti spune, dar eu sunt de parere ca nu prea e bine.

| NickiMinaj a răspuns:

Ori suntem golani, ori nu mai suntem... rolling on the floor) ^

| Paula007 a răspuns:

laughing)

n-are absolut nimic.

nici tu nu prea ai absolut nimic. in cap. laughing)

laughing))

| tarziu a răspuns:

O idee foarte buna. Asa poti deveni curva dar ramai virginawinking bafta!

| protos87 a răspuns:

Sexul anal implica f multe lucruri. primul ar fi ca e posibil sa ramai cu sechele locale, cum ar fi incapacitatea de a te tine cand trebuie sa faci treaba mare, apoi exista riscul de fisuri/rupturi anale, plus ca e neplacut din punct de vedere igienic. Iti recomand sa nu faci asta.

| alexgogo a răspuns:

Draga Alexandra, permite-mi sa iti marturisesc ca tu esti unul din motivele pentru care eu nu imi doresc copii.

Multumesc.

| noooname a răspuns:

Ori te dezvirginezi normal, ori nu te mai dezvirginezi deloc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Protos, crede`ma ca am ras isteric la commentu` tau, "cauzele" mentionate de tine apar in cazul in care face sex anal zilnic nu o data de 2, ce ai precizat tu se intampla pe la prostituate nu la oameni normali. laughing

| icszero a răspuns:

Nu are nimic. Si inca chiar o sa iti placawinking
Mare atentie! Sa fii curata cat se poate si sa o faceti incet la inceput!