| adinaandrada a întrebat:

Ceau TPU, am o problema sunt intro relatie de aproape 2 ani o relatie normala(ca si cum as fi sotia lui) doar ca iubitul meu uneori imi vb urat ma face grasa urata uneori ma si injura ceea ce mie nu mi place, el zice ca o face in gluma ca daca ar fi adevarat nu ar fi cu mine, dar pe mine ma deranajeaza acest comportament a lui, ce pot sa fac? il iubesc si cred ca si el ma iubeste dar vb urat uneori si nu este foarte afectuos cu mine

7 răspunsuri:
| Bwdii a răspuns:

Ai o relaţie de doi ani sau iubeşti dar tu nici măcar nu ştii să scrii? Nu te iubeşte, te ţine doar aşa, asta-i părerea mea. Mai glumeşti odată, de două ori dacă persoana iubită îţi permite şi ştii că nu te supără ceea ce face, dar totul are o limită. Ai tastat : '... şi cred că şi el mă iubeşti. ' - tu doar crezi, cu crezutul vei rămâne. Nu pricep de ce te înjoseşti atât de mult pentru cineva care nu merită. Ca şi cum ai fi soţia lui? Păi una e să îi fi ' soţie ', alta să îi fi bătaie de joc, înţelegi unde bat?

| L1feDRAIN a răspuns:

Nu chiar inteleg, dar...
Uite: Daca chiar te iubeste..de ce nu-l rogi sa nu mai faca asta daca vreti sa fiti impreuna, daca o face in gluma zii ca nu iti place acest tip de gluma si ca te raneste sufleteste.
Daca te iubeste cu adevarat, o s-o faca, daca nu si va continua, inseamna ca nu te iubeste, doar te foloseste.

| Vampir007 a răspuns:

Din pacate de la o injuratura se ajunge la o palma si tot asa pana la bataie in toata regula. Vorbeste cu el daca nu mai repeta - greu de crezut - e bibe poti sa ramai im continuare cu el, daca se mai repeta poti sa pleci sa rupi relatia cu el iti va fi greu mai tarziu sa o favi si el v-a deveni din ce in ce mai violent.

| adinaandrada explică:

Pai daca doar ma foloseste de ce ma duce peste tot cu el si acasa la el cu ai lui si comportament ca si cum am fi casatoriti, doar asta e problema comportamentul lui uneori...

| adinaandrada explică:

Si peste tot suntem impreuna

| DeeaMarry a răspuns:

Adica exercita asupra ta violenta verbala. Uneori poate fi chiar mai rea decat cea fizica.
Eu te sfatuiesc sa discuti cu el si sa ii spui clar ca te deranjeaza foarte tare modul in care vorbeste. Daca exista o data viitoare, desparte-te de el fara niciun regret!

| CuieMoco a răspuns:

Bine ca te iubeste. laughing